Wednesday, March 11, 2009

.::Et & Manusia Bumi::.

Yang dipanggil ET (huhuuhuh mesti korang dah bayang ET kepala hijau kan?? hahahahha) mulanya dia ni sebenarnya terkena sumpahan raja kat planet dia pasal dia nie ET yang nakal+degil+keras kepala so disebabkan kesalahan dia yang dah masuk kawasan larangan sebagai seorg ET, dia dikenakan hukuman untuk menjadi jelmaan manusia dan kena duk kat bumi wat certain2 waktulah. So ET nie diterbangkan ke bumi, pada hari Jumaat 14 Nov 2008 ET ni selamat sampai ke bumi..(mendarat kat tepi laut) dia pun apa lagi tukarlah bahasa,cara semua2 yang manusia buat..tepat jam 12.30tghri semua manusia nak kuar pg sembahyang jumaat..jadi dia apa lagi pergilah culik sorang manusia nie nak wat jurupandu dia (yer arr baru smpai mesti tak tau jalan)..

Kes penculikkan nie sangatlah best pasal ET ni dah menjelma sebagai pempuan bumi bernama Zee dan tukarkan kapal UFO nyer kepada kereta, so dia takkan nak culik pempuan jugakkan dan ajak naik kapal, jadi dia pun culik lah lelaki baru best babe. Masa 1st" mamat tue kena culik dia memang blur tahap gaban lah..tapi ET nie wat muka kondifen jer konon2 nak berkenalan dgn mamat nie..orite sepanjang perjalanan ET dan mamat yang bernama Sizar nie (dol nama dia macam pahlawan planet plak=) diorg pun borak arr memacam..tapi sebenarnya si Sizar yang tgh pucat giler nie tengah pikir kenapa dia leh ikut pempuan ni pg lunch plak..then tak pergi solat Jumaat dgn kekawanyer yang lain..so nak tau sambungannyer apa yang terjadi selepas nie tungguuuuuuuuuuuu..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...