Monday, March 16, 2009

.::when Love is All AbOut::.

ermmm gempaks jer tajuk nie..but dont know what to story..actually dah lama rasanya tak mengarut kat sini..huuhuhuuh apa aku nak cakap nieh..i'm in love??? tak tau nak cakap..tapi aku happy jer skrg pastue tiap2 bulan confirm wajib aku nak balik jhr jer...hhuuhuhuh mesti korang tertanya2 apakah yang ada dijhr..(jhr tue kampung aku lah sengal) ceh baru ni ingat nak balik kampung...(yer arr selalu mak aku jer yang datang kl mana nya aku nak balik) skrg ni best lah kalau balik jhr macam2 ada hahahahah =) wink wink...* * * life like heaven but my campus treat me like hell wakakkaka..mati aku kalau provost baca aku nyer blog nie..the practical is going to be end next month and i'm very excited about that..Y? because me and frens are going for vacation... lalalalalala..anyway just wanna share with all "appreciate wht u have now b4 u lose it" ni ada sedikit madah dari band favorite aku gaks so enjoy the lyric muah!:

love, love will fill your heart
love will break your heart
love will heal you broken heart
what’s love??
love is what make the world go round
love can lift you up, it can tear you down
love is a sweetest joy, the deepest pain
love id effortless,
needs work to maintain love can make you stupid,
luv can turn you dumb make you forget where you at,
where you come from love it’s a many splendid thing
love can be forever or just be a fling
love can began with a smile
love between a mother and her child between siblings,
love between friends the power to heal hearts, to make amends
love filled with laughter, end in tears fear can stop your love, love can stop your fears love the one above, make you stand tall one love, it’s all love, love one, love all
oh berombak lagi,
oh kisah dunia cerah jiwa gemuruh bergelora
erti sebenar dunia sementara
berlari kau ke sini dan ke sana
berlari mencari nur kasih hatimu yang telah lama kau pejam hinggakan sesat dirimu tiada sangsi dalam diri
bertikam dengan cinta gila
semuanya hasutan sementara
berubahlah jiwa ribut dunia melanda
semua hakikatnya lorong berbeza
cinta ku mungkinlah oh!! beribu, yang tetap hanyalah satu
~~thanks a lot for those who make me felt being loved muah!~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...