Wednesday, June 16, 2010

.::Cari Boat Berwap!::.

Salam sejahtera semua selamat malam....huhuuhhuu tetibe rasa macam lama dah tak update blog wah sangat perasaan kawww jim..sengal2 kuku besi..hahahhaha okay semalam petang aku ngan housemate pergi makan steamboat kat Kak Eita Restoran..hurmmm masa kami sampai jam munenujukkan pukul 6.22pm..waktu tempatan..eceh2 macam ko makan kat China Mainland lak aiii jimmmm..berangan lagi kaww ea..

okay kite buat2 pilih menu apa nak makan..walhal dah tau nak makan steamboat sahaja...hurmmm agak mahal yer disini jika nak dibanding kan dgn dijohor..huuhhuhuhu dah nama pun KL...tak gerek arr kalau murah2....(ko ingat tue kedai Kak JIM restoran ke hantuk kang kepala tue!)

yer ni dia housemate aku yang rajin nak melayan aku ke sana ke mari.. baru 1st time dia dipublish ke entry aku..katanya malu bangat...(tak pa nanti kalau ada org mintak sign...biar jim bagi sign tue :P) perasan lagi kawww..

tersebut adalah apa yang kami dapat yer....

aku amek gambar sisi jer...pasalnya dulu amek LK dia kata gambar sisi tue penting...

maaf yer saya rasa disini patut tukar nama STEAM BOAT pada STEAM POT pasalnya korang ada nampak ke boat kat sini??? sapa kata ada angkat kain! wahahahahahha..sapa lurus angkat kaki!!! wakakakak lagi kena kawww...sengal

Kite masukkan bahan2 tersebut satu2 yer Puan2...jangan sampai masuk dalam entry nie yer hahhahahah kawww kerja mengarut jer jim...malas aku layan!

dah siap berasap semua boleh lah kite makan dgn perasaan yang sebal yer hahhahaha...pasalnya tomyam tak rasa tomyam pun..rasa macam sup kangkung jer..anyway sapa yang suka pergi lah k...tapi kali ni not suit with ma taste again lah...(kawww macam crew Jalan-Jalan Cari Pasal plak kan JIM!)

P/S: Sapa2 rasa ada tempat best nak makan2 sila lah drop comment leh Miss Jim try jugak...peace! Semalam masa nak kuar kereta..aku tersepit pasal ada motor park rapat giler..tetibe housemate aku tanya "JIM boleh tubik tak tue???" waaaa aku tergamam 2saat..satu...dua...pastu aku gelak besar pasalnya dia speaking siotttt ngan aku!..speaking Kelantan lah dowlll...nasib aku tau apa tue TUBIK!...TUBIK = EXIT. Sekian Terima Kasih kerana nak baca entry mengarut nie..:)

8 comments:

  1. i da ckp kt ampg bez.. u yg ckp jauh.. kan da dpt xsedap..haha..

    ReplyDelete
  2. Nunu Eera:: jauh lah malas nak pergi...huuhuhhu misss johor much rite now!

    Ikemal:: Jangan tertipu tak best pun ikemal oiii

    ReplyDelete
  3. btol2..cam tak sesedap sesgt..hahahah..tapi mkn rermai best le kot...

    ReplyDelete
  4. makan2 ramai kalau ada yang belanja sedap lah..tapi tue pun tak lalu sangat lah nak makan..huhuuhhu

    ReplyDelete
  5. huhu..byk kali jgak mkn kt sni, promote2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...