Monday, June 14, 2010

.::Karate Kid!::.

baru aku tau warong nie...establish from indon

Assalammualaikum!!! Dan Selamat Siang Bapak2 semua..Ibu2...Kakek2..Mbak2...Neng2...wahahahahahha apa kau mengarut pepagi nie...okay2 title bukan main lagi "KARATE KID!"...tapi gambar macam tak ada kena mengena jer kan...hahhahahaha opppsss jangan mare..okay yang benarnya malam tadi aku dan mereka2 yang sedang kebosanan tahap anggur suam2 ketiak ajak aku pergi tgk karate KID kat cathay damansara...tapi disebabkan aku ngan geebonk kelaparan tak makan thats y singgah waroeng ni lepas beli tiket...

aku macam baca jawi lak aiiii...

hurmmm tick jer lah apa yang patut..aku memang tak pernah makan benda yang dah penyet2 nie..tapi diorg dah ajak ..aku layankan jer lahhhhhhhhhhhhh...nanti kite tgk aku layan tak makanan dia

makanan belum sampai2..so apa lagi..layan camera dulu

okay citer sket hal tiket nie...korang cube try test kelip2 kan mata korang..tgk betul2 no sit kiteorg tue...start dari atas kiri F-12, D-10,D-3 & G-2!!! hahahhaha duduk sepah since malam tadi full house!!! so kami berempat decide nak tengok jugak so kena lah berjauhan selama 2jam ++

Cik GeeBonk ngan Mr.Hardy yang memberi pose terbaik katanya..

Makanan dah sampai!! hurmmmm tengok jer muka aku macam selera..last2 aku makan kepak ayam sekepak!(wakakaka bahasa apa nie dowl??) dgn tauhu 2! (mana dapat lagi sekeping tauhu?hahhaha gua rembat GeeBonk punya pasal dia tak nak)..wei korang lain kali nak ajak aku makan jangan bawak tempat2 macam nie.kalau nak karaoke tak pa..coz restoran ni kan siap ada karaoke tak ada mic kat depan cashier dia..(Hardy tahan jer nafsu mic dia tue...) akibat tidak mengenai selera tekak aku..aku makan nasi 2sudu jer..lagi sekepak ayam tue aku suh Hardy jer settlekan...

Info Pic: Aku tetibe ditegur seorg bekas pelajar BMI semasa kami diploma yer namanya Shikin..dia datang ngan kawannya nak tgk A-Team..dah lama tak jumpa dia..last masa convo diploma dulu

Okay lepas mkan terus ke Cathay Cinema!..Aku nak cakap ngan korang yang citer ni memang superb! aku bagi 5stars!Ting!!~~~...memang sangat berbaloi lah duduk sebelah org aku tak kenal...pasal memang citer sangatttttttttttttttttttttttttt SUPERBBBBBBBBBBBBB!!! Garapan Will Smith dalam citer ni sangat mendalam...ringkasan nya aku nak kata setiap apa yang pelakon lakonkan amat memberi kesan perasaan yang terdalam...wahhh gitewww..Tengok 3x kat panggung pun tak kisah beb!..(huishhh ko bawak mengucap jim jangan nak taksub sangat..org GAZA lebih memerlukan duit ko tue untuk Fisabillillah..ko nak melabur duit untuk entertainment jerkkk!) ooppppsss okay2 malaikat dah bebisik ditelinga aku yer blogers semua.. anyway korang googlah sendiri synopsis citer nie...(aku tak google pun...coz memang dari preview kat tv aku dah tau aura2 best tue :p) Diharapkan akan ada Karate KID II...cayalah Jaden...kalau kamu buat macam tue kat tentera israel pun mantooooooooooopppp...memang aku support ko sampai bosar!

Info Pic: Stylo lah parking kat sini....sangat mengutamakan pempuan dan pondan....(yer arrr dah ko tau ko driver lelaki parking arr yang tak ada sign tue, dah ko parking kat ada sign tue pondan lah tue...)

Info Pic: Berikut adalah para pengkritik melaut dari kiri cepat jalan! (haahahhaha tgkkkkk ke laut lagi kawww jim!!) okay2 dari kiri: Miss, GeeBonk, No-knee, Mr.Hardy Al-Habsyee. Sekian!

P/S: Sampai umah jam 2 pagi!..nak ingatkan diri sendiri..tolong bawak SELIPAR @ Kasut lebih, Masking Tape dan Paku Payong nextime bila tgk citer best2 macam nie kat wayang...(malam tadi ada makcik seat belakang sekali, sangat annoying dari start sampai akhir pertikai muka jahat Cheng..dah memang watak jahat takkan nak amek muka laki lembut belakon kot :::yang ni patut bagi masking tape free setiap kali beli tiket wayang:::...then org depan aku budget dia paling besar kepala dalam wayang tue...dia block view aku yang cun pada mulanya..:::Aku macam nak letak kasut jer atas kepalasss diazzz:::...then sorang lagi org yg betul2 duduk belakang aku...aku tau lah ko tgk citer karate KID ko tue bukan KID lagi yang ko nak tendang2 my back chair tue apa hal??? huh nasib kejap jer dia cacat terencat mengujat macam tue..kalau tak aku dah jadi macam cik nunu dah...saound pekik kat tinge dia!..hahahahaha okay guys thanks for reading...:)

4 comments:

  1. owh..ptot la ak smpi umah semlm en.hardy takde..korg kidnap rupanya...

    ReplyDelete
  2. hahahhaha...encik hardy sangat kebosana tahap cipannzz

    ReplyDelete
  3. yup..karate kid mmg bez..nk2 kne tgk dgn KID2 yg dimaksudkan..hehe..

    ReplyDelete
  4. wahahhaha..tuelah tak sedar yang diri dia tue bapak kid kan....bengong betoll

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...