Monday, August 30, 2010

.::Credit untuk ENCIK J.M.R::.



Salam and selamat petang to all bloggersssssssssssss..FIRST of all aku nak ucapkan jutaan TERIMA KASIH yang tak terucap kepada J.M.R yang telah memfofularkan saya yer kawan2 semua...dan secondly terima kasih jugak kepada FOLLOWERS blog missfairladyjim.blogspot.com yang semakin meningkatkan prestasi dijalan raya...okay petang ni aku just nak memfofularkan kembali ENCIK J.M.R yang sebenarnya dah sekian pemes seantereo negara akibat aktivity menangkap gambar...kerana beliaw adalah seorang GAMBARgrapher yang MAHA Hebatttttt!!! korang leh view diorg dengan sepantas Halilintar yer!!! sila click J.M.R

4 comments:

  1. hahahah..pantas tol ko jim..blnja bkk pose la!:-)

    ReplyDelete
  2. ko kan...ko kan...k kan yang dah kerjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ko suh aku lak yang belanja....tunggu lah bila airbrush aku naik atas hood kete aku tue yer..then baru aku leh fikirkan kihkihkihkihkih...

    ReplyDelete
  3. spe kata i xblogwalkin.. i tgh walk in intebiu ni..huhu..

    ReplyDelete
  4. huhuuhu...interbiew sapa tue cik nunu....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...