Thursday, January 6, 2011

.:: Pendaftaran bagi yang ingin mengambil Sijil NEBOSH ::.


Assalammualaikum, Hye untuk semua yang berkenaan jika anda ingin mengambil sijil NEBOSH sila tinggal kan comment di bawah. Sijil ini bagi yang tau memakan masa selama 10 hari pembelajaran, dan 2 hari untuk peperiksaan so total 12 hari. Yuran adalah RM5200  termasuk makan dan nota kuliah serta wang peperiksaan. Anyway untuk pengetahuan sijil ni diiktiraf diantarabangsa dan setakat nie yuran yang ditawarkan adalah yang terendah. :)

Jika berminat sila tinggalkan comment atau email anda dibawah yer TQ

2 comments:

  1. jim, nebosh tu camano? nnt pm aku psl menda ni kot FB ek..

    ReplyDelete
  2. NEBOSH nie macam OSH jugak, tapi yang ni international punya. Hanya 12 hari sahaja untuk complete.yang penting lulus dengan cemerlang pada 2hari yang terakhir tue dapatlah sijil nya..dia punya module more to safety management something like that.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...