Saturday, May 7, 2011

::|Masuk kampung pun CUN!|::

Assalammualaikum semua dan selamat berhujung minggu...hehehe petang tadi Miss Jim layan movie CUN by Osman Ali...so simple, sweet and  happening...Miss Jim saja jer letak 2 poster CUN kat sini hehe :)

 Salah satu sebab kenapa Miss Jim suka citer nie adalah sebab MAYA aka LUNA LATISYA memandu Fairlady Z...so awesome!..even the Z is Blue and mine is white like below...but its okay! (pengsan lah korang baca ayat nie  :p)

Maya drive this color :)

Siap i dedahkan lagi plat num i okay :p, actly I nak JM 350 but its okay still the Z rite ?

 One of the sweet and noty scene from CUN...so cute...
 Mereka sedang termenung dan memikirkan kemanakah si Manis menghilang akibat kelancangan mulut si Atan
Huh! I tak sangka okay Maya can 'rempit' i pun tak pernah try lagi..nanti nak pujuk En.R pinjamkan motor dia kat I hehehe...Anyway I happy dengan citer ni, tak sabar nak tgk lakonan Maya lagi especially dalam citer Ombak Rindu..dan yang terbaru nie Fauziah Ashari telah membuat suntingan semula terhadap Ombak Rindu dan menghasilkan Kompilasi 2 buah novel iaitu bersama citer terbarunya Duri...and I just love it all..tak apa pada sapa yang sukakan Ombak Rindu nie kite tunggu citer tersebut ditayangkan nanti yer. Okay muah!

6 comments:

  1. wah2 tgk cun tak ajak mama ye..

    ReplyDelete
  2. meh mama kite tgk lagi sekali ....
    sungguh berasa perasaan seperti saya lah yang Luna Latisya tue wakakakaka..:p (mama muntah hijau dah tue :P)

    ReplyDelete
  3. hehehe cita cun memang best! saya tengok kat youtube =)

    ReplyDelete
  4. citer ni not bad....tp...tak sek lah maya karin pakai seksi2 duk kt kpg..faezah elai pun mcm tu...pakai suar pendek..duk terkangkang2...adusss

    ReplyDelete
  5. a'ah lah mama betul tue, patutnya diorg kat kampung pakai baju kurung kain cotton ke atau baju kurung kedah, baru tambah comel :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...