Sunday, August 26, 2012

Salam Aidilfitri 2012

Assalammualikum semua, sebulan kat 2 bulan kot tak update...dah lah utang entry trip ke Penang ari tue...alamak seyes busy giler, siang kerja, malam lak nak wat design...memang tak terlarat...bila ada masa nak tido plak hahaha...

Saja up entry ahad nie, dahlah tak sempat mengucapkan Salam Ramadhan al-Mubarak...ni dah masuk Syawal dah....huuhuh apa2 pun Jim tetap nak amek kesempatan nie untuk meminta maaf mana yang terasa terumpat terkeji terhina.....semua yang ter lah...Halal makan minum mana yang Jim pernah jumpa korang tue....or mana yang jalan2 Jim tak kenal tapi dia kenal Jim ke...mintak ampun mintak maaf yer...

Rasa penat jer lately...skrg dah nak masuk musim haji...maka berbahagialah pada mereka yang berpeluang mengerjakan haji pada tahun ini. Hati ni teringin nak ke Mekah lagi, mengerjakan Haji pula...Jim ingat minggu depan nak bukak akaun kat Tabung Haji,yerlah Jim masih tak mendaftar lagi...:(, hope sebelum Jim meninggalkan dunia yang fana ni, moga sempurnalah rukun iman dan islam kita tue yer.

Bila terfikir balik, mujurlah dalam rukun iman or islam tak ada cakap kena berkahwin kan...kalau tak mati tanpa sempurna iman dan islam kita macam mana tue...hehehe..Korang semua seronok raya? banyak merayau? Jim tak merayap mana, amek cuti pun tak...seronok kerja (baru dapat bonus memang le semangat hehehehe).

Jom layan gambar raya   :)



P/S: Korang thanks ea coz baca entry ni (^_^)

4 comments:

  1. salam aidil fitri dari mama buat MJ & family..maaf jika mama ada melakukan salah & silap..wah semangat bonus ek, sampaikan tak sempat nak amik cuti raya..jemput dtg kerumah mama..

    ** nanti mama antakan casing camera tu ek..hu2x..sori lama baru nak poskan..

    ReplyDelete
  2. selamat ari rayer u.. maaf zahir batin.. gmbr u nye mna? warna purple jgk?

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya maaf zzahir & batin..

    ReplyDelete
  4. mama: thanks mama tlg poskan, sama lah MJ pun...minta maaf zahir dan batin jika ada salah silap jim dengan mama, harap dihalalkan makan minum jim ea mama, dengarnya ada ura-ura nak dapat cucu...hehehhe betul ke?kalau betul tahniah yer mama :)

    Puan Nunu: Cik nunu, selamat hari raya kepada Nunu & JMR serta JMR jr. hehehe...tahniah diucapkan..I tak buat baju raya or beli apa2 pun raya tahun ni coz really busy..I hanya akan buat baju If ada kawan2 nak kawen hehehe macm u tak tau..

    EN/PN/Cik Anonymous: Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin juga...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...