Friday, March 13, 2009

.::TenTanG DiDi::.

Didi ni nak aku kategorikan manusia bukan, robot pun bukan..so aku pgl dia "biOnic" ni nak story sket dia punya chracter, apa yang paling menarik tentang D ni adalah kaki dan tangan dia memang suci habis..kalah puteri raja beb..mulus,putih,bersih, berseri....kalau korang nak tau aku jumpa dia nie masa 1st time kat tepi jalan umah aku..dia sesat jalan, pastue dia buat" tanya jalan..hahahhahaha..ermm rambut dia panjang ada kat 30cm..tebal badan dia ada macam papan plywood rumah jiran aku, bulu mata dia panjang adalah 2cm rebonding gak macam rambut dia.. hidung dia macam pinocchio...dia nie tak pandai nak menipu coz kalau menipu hidung dia nanti makin panjang...hahahahhaha
Size baju dia semua XXS sebab dia suka pakai fit2 baru nampak sexy katanya..tapi baju aku ngan baju dia sama jer..kitaorg leh sama2 pinjam meminjam..dia terlampau fanatic tentang ManU tapi org lain kaki bangku dia kaki besi, dulu dia suka menyanyi since economy skrg merundum dia dah quit wat kerja artist yang lain plak iaitu lukis melukis cascade lah bagai..org kata dia nie bionic yang garang , tapi aku rasa aku lagi garang hahahaha..abang aku suka kacao dia...
~~~end of tenTang Didi~~~

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...