Monday, August 17, 2009

.::AkU yG taK Ada FB::.

hye you all i nak citer ni nak kata citer
sedih bukan citer best pun bukan tapi ianya citer lawak, pasal ada sorang manusia ni dia kata aku ada facebook dan aku ni
kiranya dah menyorok2 lah
nak main facebook masalahnya aku memang tak
pernah ada facebook, nak dijadikan cerita petang nie dia
mengaku facebook aku boleh tahan...hahahahhahaha lawak sungguh pasal
aku

duk terbayang ntah sapa2 punya facebook ntah yang dia tgk dia
kata tue aku punya
facebook,
diharapkan manusia
tersebut siasat lah dgn
teliti supaya tak malu dikemudian
hari...
p/s: malas main facebook lorrr coz i'm avoid from somebody who are looking for me..peace!

5 comments:

  1. adakah mnusia tsebut mmandu hyundai hitam??
    hahaha..

    ReplyDelete
  2. korang tak ada kerja ke wei..aku no comment barang siapa yang terkena dia jer yang terasa...hahahhahahaah

    ReplyDelete
  3. memang FB ko pun...coz memang aku nama nak buka FB pun tak pernah..ini kan plak jadi owner FB

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...