Monday, August 31, 2009

.::haPpY::.

:::Salam semua aku happy hari ni pasal:::


1stly aku nak ucapkan Selamat Ulang tahun yang ke 52 MALAYSIA!
syukur aku tinggal kat msia
jd holiday on Monday!
(huuhuhuh if korg org msia tp kerja ke study kat negara
bukan msia dpt ke holiday macm hari nie?? mesti tak dapat kan? kihkihkhikhik)
hopefully negara aku ni kekal aman
korang jgn lah gaduh2
Tuhan tak suka
puasa sepanjang tahun sama jer timing dia
cuaca pun lebih kurang jer
tak panas hujan tak hujan panas
(tak payah beli baju winter ke, summer ke, autumn ke@spring)
JIM beli baju kurung jer tak pun kebaya nyonya
alhamdullilah msia terletak digarisan khatulistiwa
insyallah selamat dari gegeran
(tapi xtau jugakkan..kalau tuhan nak gegarkan bergegar jugak nauzubillah mintak simpang)


2ndly aku nak tumpang happy ngan kawan2 aku
yang sarat bercinta

Gee & Bun
Ainna & (becoming bfnyer)
Ted & RMJ
Sha & Chai
Sab & Nizam
Kak alimah & bf nyer
Kak imah & tunang nyer
Auni & Shahril

dan sekalian makhluk yang sedang berpasangan
aku suka sangat korang sedang berbahagia
harap2 dapatlah belanja aku makan nasi minyak
huuhuhuh


3rd i'm happy coz i've done 3 out of 7 (homework +assgnment+tutorial)
huhuhuhuhu bersengkang mata aku nak siapkan kerja
akhirnya aku dah leh tick kat aku punya notice board
(hope i'll finish before next week so work harder JIM!)


4rd happy coz ainna dah blik sini so aku akan ada org yg teman
tak kira pergi cari barang ke atau pun berbuka
isk isk isk isk sedey tapi kini tidak lagi
(ainna bila kite nak buat kerja giler lagi??)
kihkihkhikhikhik


5th i'm happy coz I pray my happiness will be sustain!
(with my dream nissan fairlady350z impul spec=p)

JIM:berusahalah untuk mencari kegembiraan
(baru sekrang aku faham bersusah2 dahulu bersenang2 kemudian)

4 comments:

  1. da day will come. May Allah pays ur dreams.n u will be with someone understanding beside u.

    frens foreva.x.0.x.0

    ReplyDelete
  2. Im praying 4ur happiness..&may ur dream comes true..

    fairlady 350Z impul..4.5L V8...blue kaler..6speed manual..BREMBO brake system..arghh..tak sabar nk tgk jim drive!nak tumpang gk!!!

    ReplyDelete
  3. to JMR:: fairlady 350Z impul..4.5L V8...blue kaler..6speed manual..BREMBO brake system (semua betul kecuali warna tue, JIM order metalic WHITE, gambar tue biru pasalnya kalau letak 350z putih nanti jadi gambar itam putih lah plak..=p)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...