Tuesday, August 11, 2009

.::RinDu berBloG::.

Salam,hye semua apa khabar..so far dah berbulan jugak tak jenguk blog nie, busy yang sangat giler kat bmi nie..ni buka blog coz roomate aku tgh hnak belajar nak buat blog..so far activity baru aku adalah riding horse every tuesday evening but then dah minggu skip pasal busy giler dgn study..and semalam berita sedih untuk aku adalah i lost something valued that my bf gave me...really sad about that....=( anyway just pray the theive will return me the thing.....may Allah bless u...wassalam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...