Monday, August 24, 2009

.::StUck::.

Salam,

~assignment signal tak siap lagi~
~kena hantar b4 10am pagi nie..=(~
~aku dah blurr pasal tak dapat buat~
~bila nak habis belajar nie???~
~toleh kiri melambak lagi assignment yang memerlukan perhatian aku~
~toleh jam makin jauh meninggalkan aku~
~toleh kanan nampak bantal2 yang best untuk aku mimpi2 indah = p~
~just hope i can finish my work on time~

p/s:penat balik dari Jb rushing nak buat assignment...bosan...bosan..bosan

2 comments:

  1. bwt pelan2..takpon amik bantal luh,baru bukak buku..:-p

    ReplyDelete
  2. hahahhahaa...last minute madam kata tak payah pasal dia pun tak ada masa nak tanda..budak2 sengal kata benda tue assignmnet tapi padahal tutorial jer...hampeh!!!! dah nak buat kerja PC2 lakssss...zasssssssss

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...