Thursday, August 20, 2009

.::mY TwIn::.

Salam,

Hye semua disini aku nak mengumumkan bahawa memang aku ada kembar di BMI bernama GEE lalat...kami memang sudah lama menjadi pasangan kembar...huuhhuhu korang lain kali janganlah tersalah pandang yer pasalnya, kami pening kadang2 dituduh tak datang kelas atau tak datang meeting, padahal aku yang tak bersalah..akak aku tue sebenarnya yang malas nak pergi meeting..yg paling best bukan takat lecturer, warden atau staff or even kawan2 salah panggil kiteorg,kalau kat luar pergi jalan2 or shoping mana2 pun org ingat kiteorg adik beradik kembar huhhuuhu (best coz suka wat org keliling keliru dan tertukar2 ingat JIM or GEE)..memang kembar pun sorang selatan sorang timur tapi akak aku skrg memang dah pindah johor pun so kire org selatan jugak lah kan =p...tapi apa2 pun sebagai adik yang baik aku nak umumkan juga disini bahawa akak tue memang pandai mengamek hati orang serta membuat org keliling tido jika mereka mengalami masalah sukar tido..tapi akak aku boleh jadikan mereka suka tido tidak termasuk aku lah ea.. sebab macam biasa lah bila kembar ni dia kontra sket perangai...huhuuhuh anyway just enjoy our pics...muah!

p/s: Al0ng ang jangan marah aku taw..muahhahahahahah!!! syg al0ng aku nie pasal kalau aku sakit mak mesti marah kalau along tak teman aku pergi memana....(sebab aku kan adik =p)

2 comments:

  1. p/s::ak adik =)
    nway nice post.nex time upload pic adik yg lagi comel =)

    ReplyDelete
  2. blah lah...kalau tgk ic pun org semua tau ko lah akak...feb dgn may mana yang dulu?? tentulah feb kan hahhahahahah takleh nak ubah dah aku tetap adik..

    anyway thanks coz u think adik more comel than u kihkihkihkihkhikih=p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...