Friday, October 23, 2009

.::mS woRld comeback for bloging::.

Salam,
hye semua huuhhuhu aku lama giler tak tgk2 blog nie..well busy giler + penat so memang tak cukup masa nak berblog..so far banyak yang aku dah lalu sepanjang sem nie..the best thing is last weekend myBo0 came just becoz he miss me very much..kesian dia dah lah tak tau jalan, terhantuk pulak dahi tue tgh2 subuh sabtu lepas...(sorry yer maBo0..hurmm nextime dah leh dtg straight jer...) well...i got 3 more assgnment then sabtu depan nak pindah rumah baru kat cemerlang height..kaylah..aku nak habiskan laundry aku then siap2 nak ke nilai..my luvly niece sedang gering...miss ain lot too..
later i sambung lagi k...no pic to show since not well prepared for bloging..
wassalam.

2 comments:

  1. as we said b4, its hard 2 b miss jim n miss teddy..;)

    ReplyDelete
  2. hhuhuuhhuuh miss world memang sangat susah
    miss universe apa tah lagi..=p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...