Sunday, September 20, 2009

.::Raya 2009::.


Salam,
hye kawan2 lama dah i tak update blog
anyway sempena syawal yang mulia ni
i dgn serendah2 hati nya nak minta
maaf banyak2 ada yang terkasar bahasa
tergurau senda, terumpat bila2,termoody
ntah bila2..so apa2 pun minta maaf lah ea




tapi apa pun yang paling bahagia nya bila
raya ni mestilah budak2, terutamanya
anak2 buah aku yang lima org nie, pening
aku dibuatnya, kuih raya plak habis
dimakan diorg sahaja, yang loyar buruk
pun boleh tahan juga
xkering gusi dibuatnya gelakkan telatah

diorg ni, hurmmm bahagia jadi budak2
tak payah pening soal apa2 yang tau gelak
and nangis jer heheheheh..





anyway guys i'm so happy being here
especially close to my love family and
sweetheart (sizar)..tak sabar nak meet dia=p


p/s: Kepada teman2 semua berhati2 lah semasa beraya jgn terlajak smpai tak ingat nak balik BMI dan selesai kan tugasa yang ada..=)

2 comments:

  1. SALAM AIDILFITRI..MAAF ZAHIR BATIN TO MISS JIM..:-)

    ReplyDelete
  2. kiz kan tat cute ain 4 me yek..!!
    i pun rsa cam nk jdi budak2 blik la..
    tpi da xboleh..
    jdi babygurl 4 him jela..;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...