Saturday, December 12, 2009

.::PeNat::.

huuhhuuhhu lama dah rasanya aku tak update blog ni..kerja contract sebulan kat KL ni buat aku busy and penat teramat sangat..bangun 5.30 pg terus mandi dan solat serta bersiap, 6.30pg confirm dah otw ke terminal putra..huhuhu ni lah gaya nya bekerja dibandar besar...semua org nak rush..dan semestinya aku pasti jadi pekerja pertama yang akan sampai dan menuggu sambil baca the star depan pintu besar office..pasal apa pasal aku akan sampai jam 7.30pg kalau aku jalan lambat2 pun stil aku orang pertama yang akan sampai office..(aku patut diberi anugerah pekerja berdisiplin dan tak pernah cuti atau MC) hahahahhaha..apa2 pun selasa ni contract aku habis even thou my bos want me to extend da contract tapi i dah malas coz penat and cost pengangkutan menyebabkan aku berfikir panjang..huhuhuhu lagipun aku nak rest and spend my time left wif my family and my sweetheart sizar...dgrnya BMI naik 6 hb jan 2010, so makin singkatlah waktu aku untuk berehat.
well, this semester break I got new experience and friends too..they are pretty cool dude..anyway I wish I can finish my study soon whatever happen since I already saw my way to get my Fairlady..I love u mum I love u so much..and to my sweetheart sizar I really miss you hope we can spend our sweet time together nextime...muah!

1 comment:

  1. aik! dah masuk tahun baru ni... tak dengo crita, tak sihat ke? apa pon moga sejahtera menempuh azam baru

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...