Monday, January 11, 2010

.::2010 huuhuhuhuh::.

Salam u all....
huuhuhuh firstly aku nak bagitau yang hari ni first day semester baru start but then aku dah ponteng pasal apa???
pasal ecities tak leh di login since 6.30pagi lagi..so aku yang dah siap2 berbaju kurang ping! dan tudung hitam terus lah tukar since aku tgk jam dah 8pagi..
so kenapa miss Jim tak buat malam tadi...jawapannya miss Jim pergi tgk AJL kat Bangi...huh! punya lah jauh..coz umah miss Jim tak ada tv untuk semester nie...balik umah pun dah jam 1 pagi...so dah lepak terus tido lah...
apa yang aku buat lepas tue ea...apalg aku tido arrr..coz cover yang penat malam tadi beracing tgh2 pagi bersama si viva DBG 78@#...hehhehehe nasib tak ada road block..kalau tak dah lama kena batu block kot..
anyway AJL malam tadi superb jugaklah...especially FT!!!(Faizal Tahir) yang buat semua melopong tercengang dek kerana tibe2 dirinya berubah menjadi shiela hahhahaha aku pun suspen gak masa tue...well big clap for him and aizat...aku dan bf aku sangat berpuas hati lah dengan kemenangan diorg... tapi aku nak comment sket kat sini si hakim punya prop tue macam merepek..lagu bengang dgn prop sebegitu apa yang kena mengenanya..kalau ia pun nak buat lain dari yang lain agak2 lah...dia tak seperti yang aku harapkan..coz kalau tgk konsert AF dia dulu yang dia nyanyi lagu larut tue...dia mcam pro tapi malam tadi...apa2 jer...kesian dia..tp tak apalah hakim kan selamat mencuba lagi!
kepada aku..selamat maju jaya untuk 2010! amin....~~~~~~~

3 comments:

  1. hahahahhaha....bukan racing tp bg ko fresh skit babe...ingtkn ko pi class...kambeng la..

    ReplyDelete
  2. xpe gee..nex week monday morning i plk ajk die racing g kls..

    ReplyDelete
  3. to G: hahahahhaha macam mangkuk..gara2 ajl tak pergi kelas huuhuhu

    to eera: heppp! racing2 takleh bila nak pergi belajar nie...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...