Monday, January 18, 2010

.::aNoTher SupriSe::.

Salam to all,
last friday is my bf besday..so banyak lah surprise yang aku buat kenakan dia..hurmmm coz aku tipu dia aku pergi course kat somewhre..tapi sebenarnya aku naik bus lain..ke johor pulak perginya...kesian giler tgk muka dia bila terpandang aku kt depan gate umah dia...dia ingat mimpi tp sebenarnya memang aku...huhuuhhuhu lh plak dia muka blur..apa2 pun i nak ucapkan thanks sangat kat org2 yang membantu terutama abang teksi dan kawan2 terutama mrs.Bun yang risau and excited giler since aku sampai sana dah lewat...thanks jugak kat mr.mahathir keta aku yang telah dilanggar oleh pakcik poyo konon2 kaya tapi $%^&* nak call aku pun tak de credit..leh plak suh aku yang call dia...ermmm aku malas nak ulas panjang pasalnya wat nyakit ati jer kalau ingat2 kan balik...anyway gambar keta sebelum dan selepas tidak dimasukkan dalam entry ni pasalnya aku memang panas hati!...tapi sejuk arr sket lepas juma myBoo!muah!

after few hours waiting we are together again


di tempat lepak kami "La Kopi"


pinggan tak cukup dia bagi kami choping board jer



waiting for the birthday boy

from left: Mr. Burger,Miss Jim & En.Jim (the b'day guy)

3 comments:

  1. nape u xbwk blik chopin board 2 leh kite gna kt umah ni..

    ReplyDelete
  2. erm...so u guys r getting ok la ni..

    ReplyDelete
  3. hahahhaha....kami memang okay bab meraban memang tersangat okay..luv u guys!! coz supporting me!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...