Friday, February 19, 2010

.::10 kebaikan dan keburukan ada FaceBook::.


Salam,



Hye kekwan dah lama rsanya tak buat N3 baru...tetibe jer baru2 nie me wif my fren arguing pasal facebook..so boleh tak korang tolong aku cari 10 kebaikan jika ada facebook dan 10 keburukan jika ada facebook..huuhuhuh kalau dapat 5-5 pun boleh janji logik akal dan relevan..anyway selamat memikirkan bersama..thnks so much!

6 comments:

  1. ni assignment ke apa?..nak tau keburukan ek?..try men FB luh, bru tahu dia nyer keburukan..giler buruk tao..

    ReplyDelete
  2. alah...sebelum terkena baik kite wat research dulu banyak baik ke banyak yang buruk..kalau dah banyak yang buruk buat apa nak maen fb kan...tul tak tul tak??

    ReplyDelete
  3. utk org2 yg baik mcm kite ni mmg byk kbaikan die..meh la sign up..nk i ajr??

    ReplyDelete
  4. banyak jugak kebaikan..banyak juga keburukan..haha

    ReplyDelete
  5. dah kalau dedua banyak..tak apa lah cik nunu i rela guna press jer nak sebarkan hal i kepada umum..hehehhehehe

    ReplyDelete
  6. klau rase ade kbaikan takpa lah..klau rse kburukan lg byk dr kbaikan baek tglkan je...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...