Sunday, March 7, 2010

.::RiDinG HoRsE LesSoN::.


Salam guys..hurmm lama tak update entry sampai kekawan pun dah duk tetanya adakah aku dah tak berminat nakberblog..anway bukannya aku tak minat tapi banyak aktiviti luar contohnya ni lah..skrg nie sibuk ke ladang kuda..

tgklah uncle aku ni amek gambar time mata aku tertutup spoiled betul...yang ni nama nya Kiltiya baka arab..sebelum nie aku naik Tapera untuk beginner..(nak tunjuk gambar tapi tak tau mana folder yang dgn tapera aku letak)...=)



actually this is my second lesson after 6months break..sayang my luvly uncle siap belikan tight riding polo lagi..semata nak suh aku consistant each week attend class...(dapat jurulatih pun baik sangat mana aku tak naik lemak..bukan naik kuda..heheheheh)


this pic adalah sekitar horse stable actually kuda ni fav aku tapi belum boleh dibenarkan naik atas faktor2 ketidakmahiran lagi dalam berkuda huhuuhuhuh..nextime aku masukkan gambar Jet and Abu salam...(the biggest horse kat sana..)
p/s:Uncle penat lah...=P

2 comments:

  1. bile nk bwk blik kuda ni kt umah?? boleh kite round 1 gemilang height ni..

    ReplyDelete
  2. huh...pengalaman pusing stable pun sudah begitu payah..untuk activity mendaki gemilang height nie skill dan exp at least 3 mths dipelukan...huuhuhuh u dh bersedia???
    (eh kejap, u dah baca lum buku teori tentng kuda belum?)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...