Saturday, May 15, 2010

.::a NiT3 b4 13 MaY 2010::.

Firstly I would like to thanks a billion thanks to My Love Mr Razis..love him much for those suprised that he did that nite..kesian dia penat pikir nak buat suprise untuk saya..kerana saya seringkali mengantolkan rancangan dia yang cuba membuat kejutan..kali ini dia memang betul2 belajar dari saya =)...I'm really happy that nite till today..=)
Sorry coz there is no gift pictures since He gave me so much presents..Actually he has celebrate my birthday twice this year...thanks to my love..I really appreciate it..so for my frens who are really want to know what is actually happened dat nyte just seat in front of ur screen and enjoy those pictures.. (sorry coz the camera are not really ready coz I'M really shock for those suprised) muah! for him..hehehehhe..

Datang2 jer dah main sorok2...apalah budak2 ni...

Mula" malu katanya nak amek gambar..yolah tue cik abang..

Nyorok2 konon nak buat suprised

Ni air My Boo dia memang lidah Mat Sallehh sket =p

Camomile Tea (betol ke aku eja??)

Sekuid (atau nama aslinya Sotong Celup Topong...kihkihkihkih)

Yeah! tak sangka ada birthday cake jugak...ingatkan tak ada..

Terharu sungguh and big thanks to LOST MALAYA staff yang sangat happening and sporting coz nyanyikan Birthday Song untuk saya yea...lupa nak amek gambar owner dia yang sangat peramah tue..(peramah sangat tue yang lupa nak amek gambar)

Brochures JOHO Club and Bisnes Card Lost Malaya by Aiyra

Hadiah untuk my sayang pun ada jugak..tanda penghargaan ;)

Hurmmm bila nak ada lukisan sendiri dan digantung di galeri ni yea..hehehehe

Si penjaga gambar2 hehhehehe =p

Okay dah nak balik...jadi kiss the wall first..(really love this place)

Sangat selera..=)

Bubur ni sangat sepesel..thank you to MyBoo

.:: Thank You For Sharing My Happiness ::.

5 comments:

  1. wah.. atlaz m'jadi jgk suprise mr razis..hope both of u hepi 4eve..waitin 4 ur card, babe..huhu.. laz but not least, hepi bezday..

    ReplyDelete
  2. walaupun awak tak kenal sy, tapi JMR ngn JIM tu cam dekat je EJAANNYA, wanna deliver a special bouquet of wish - HAPPY BIRTHDAY.SEMOGA BERBAHGIA SELAMANYA.MAY GOD BLESS U..amin~

    ReplyDelete
  3. Tq untuk CIK NUNU dan ENCIK JAJA...wish may 10/10/2010 i can have an invitation at CIK NUNU House..Happy Bezday gak untuk cik NUNU;)

    ReplyDelete
  4. wow..
    place look nice..
    can u tell me the location?

    ReplyDelete
  5. thanks to se7en...location kat JB depan pantai Lido

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...