Tuesday, June 22, 2010

.::Award! Tag By JAYA JR::.


hurmmmm aku sebelum ni belum lagi pernah pandai jawab tag award bloggers nie...tapi disebabkan Jaya Jr telah mengetagged aku...so aku cuba2 memandaikan diri yer...sila klik dia jika mahu bekenalan ngan cik Jaya Jr..okeh...hakak2, hencek2, habang2....mari jawab soalan nie....ermmmm:

1. Apa nama blog dan knp letak nama itu?
.::Jim hEr BloG::. sebab aku memang lah ngan blog aku yang tak tak seberapa sememeh nie!

2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
http://missfairladyjim.blogspot.com/ <----datang nya bila aku ini sudah jatuh dengan Fairlady Z 350Z or..yang latest ni 370Z...since 4tahun yang lepas

3. apa method dlm penulisan anda?
metot ea...metotnya penulisan yang agak kekarutan seperti tukang karut!!! (hah! kan dah mengarut!)

4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
Pernah sekali tue lepas balik dari interview!!!! <---bos nak investigate!!!

5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
belum pernah sebabnya mereka tak layan benda mengarut2 macam aku nie!

6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?
kreativiti itu subjectif!!!

7. bila blog anda diberanakkan?
2tahun lepas kot..2008!

8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?
mahkluk itue adalah Shrek!

9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?
sekolah ea??? Sekolah memandu ke?? so far tak ada lagi lah...

10. LIMA org sterusnya bakal di tag.

2. Encik JaJa
3. Burp
4. tiefazatie
5. oldtraffords

hurmmmm korang nak kenal sapa mereka berlima sila click ke nama beliau anda akan dibawa terus kepada pemilik blog...terima Kasih! terima kasih lagi sekali pada Jaya Jr okay!

~~~Good nyte Semua~~~

12 comments:

  1. ENCIK JAJA ????? hampeh ko jim...

    ReplyDelete
  2. bukan malu..awek sy & famili je pggl nama tu..terasa cam miss jim ni awek sy / famili lak...hahahahah

    ReplyDelete
  3. jangannnnnnnnnnnnnnnn!!! nanti kena saman ngan cik nunu!!! tidak! tidak! tidak!

    ReplyDelete
  4. wahhhh cik nunu sudah mengaummmm!

    welcome back jaya jr

    ReplyDelete
  5. dah follow blog ni, hope follow me back.. if done, thanks so much.. caca..

    ReplyDelete
  6. award menunjukkan org ingat kat kita..rasa dihargai. hehe..tahniah2 utk award tu..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...