Wednesday, June 30, 2010

.::Berdagang Di JOHOR::.

Salam semua hye guys! waasup babe! sorry lah sangat2 sejak akhir2 ni aktiviti blogging sangat lah kureng akibat daripada aktiviti luaran yang termaha busy yer..saya sedang berdagang saat ini, dan sila panggil nama baru saya Saudagar Tudung..dari laut ke darat naik ke udara aku menjual tudung...penjualan dan harga pasaran sangat memberansangkan..akibat daripada permintaan tinggi diluar dunia cyber yang mendadak diluar dugaan akal waras aku nie..aku kekadang sempat layan blog tak sampai 15 minit! yerlah customer kadang2 datang rumah...since itu mulalah revolusi saudagar baru disini..sian kat Encik Razis..walaupun aku konon katanya dimulut kata cuti tapi sebenarnya tak pun..kerja aku pagi petang berjual tudung..malam jer aku relaks tapi tak jugak..aku sedang siapkan assignment untuk pembentangan bulan august nanti...wahhhh dunia ku kini sudah semakin nampak taring dan liarnya mencari masa untuk bersuami rehat yer..yerlah takkan aku nak letak berISTERI rehat..dah aku pun MISS bukannya MR..:p ko kalau mengarut jim memang tak kira waktu ada jer ko nak mengarut..okaylah dude..sms dan panggilan hp tak henti2 bertanyakan warna dan stock yang sedang bersaki baki tue..tomorrow will receive new order..so sekian sepi lah blog aku lepas nie... see u later guys! Almost sold out everything..yeay! semoga Jim'S Cupboard terus maju..sorry pada u olls yang sdg bikin order i tak sempat nak tanda yang dah sold out...ampun mbak!

6 comments:

  1. tudung je ker jual?

    kopiah ke serban ke ada jual gk x?:-p

    ReplyDelete
  2. nih kenapa suami berehat nih? bagi die keje kuat..tarik mane2 magnet yg terdekat..

    ReplyDelete
  3. ehem..ehem..amboi2..hang mengata aku ke g?

    ReplyDelete
  4. wakakakakakkaka..ada yang terasa...ni sapa nie yang tak ada nama nie??? Anonymous Bin APA nie?

    ReplyDelete
  5. uiks..miss asal gombak. berdagang sampai ke johor? jauhnye..takpe2, semoga dgn perjalanan jauh tu rezeki pon lebih nanti..mudah2an..amin.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...