Saturday, July 3, 2010

.::Kawan aku dah Senget!::.

Salam, hye kawan2 semua sorry lah i tak sempat update blog since very the busy menyiapkan the proposal... anyway baru hari ni aku perasan entry terbaru GeeBonk punya blog...hurmmm korang nak tau nape aku kata dia Senget? korang baca lah sendiri kat sini CLICK GEEBONK huh! memang sangat mereng...so setakat nie jer entry aku wakaakkakakakaka...layan gambar kiteorg kay..bubye dude!

cari pasal kat landasan kereta api
kat tepi jambatan hutan sungai rekreasi sungai YU
 makan durian kat tepi jalan Raub, Pahang

P/S: GeeBonk ko jangan nak buat macam2 kat bilik aku tue kay, tunggu aku balik KL baru ko boleh balik KLTN..kite kena pergi layan SALT dulu baru ko boleh balik kg.

9 comments:

  1. azimah. bilik awk byk semut.sy heran n pelik. dok betenggek kt tgn2 sy ni, tgk sy men laptop. pekehal..

    alaa..lama sgt la jumaat ni =(((

    ReplyDelete
  2. ala nanti u tak jumpa i lagi lama!!!u tak kan tak rindu kan i nanti??

    dah u tue manis mana tak semut tue duk bertenggek..i nie bila duk main laptop tue tak ada lak dia datang bertenggek..takut kot...:)

    ReplyDelete
  3. seronoknye die mkn durian :)

    ReplyDelete
  4. memang seronok..pastue balik umah dua dua demam wahahahahaha

    ReplyDelete
  5. wahh..seronok..makan durian lagi tu..nak jugak. hehe..

    p/s: dah jadi folower cik Miss yg ke 75. nak masuk dlm bloglist ::Up 2 daTe:: bleh? :)

    ReplyDelete
  6. haiyooo part mkn durian tu yg tak tertahan.. busuklaaaaa baunye

    ReplyDelete
  7. baru semalam makan durian. pas makan durian saya minum air banyak2 tapi bukan sebarang air tau.hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...