Thursday, June 10, 2010

.::ComeBack From Jalan2::.


Salam semua!!! wah penat tak habis lagi tapi sibuk nak berblog..(Title dgn gambar kaki ni agak masuk kan??) tapi readers semua kasut tersebut bukanlah kasut saya..tapi my driver cum bestfriend saya nama geebonk...okaylah saya nak citer secara ringkas pengalaman 4hari 3malam saya di Kelantan yang sangat pack dan sungguh best! 
Lokasi: Sungai Yu Merapoh


huuhhuhuhuh actually gambar ni diambil on the way back to KL..kami lari lintang pukang lepas kena gertak ngan pokcik yang naik motor pasal kawan aku dok baring2 atas landasan tue..sangat sengal...org hindustan pun tak seberani tue sampai tersenyum lebar nak baring2 atas landasan..

Lokasi: Landasan kerapi masih dalam kawasan Pasir Mas



Ni jalan ke umah kak nisa area2 pengkalan kubor..perggghhh kami 1st time kot pergi rumah orang kawen area sini bukan dgr lagu pengantin semuanya stock2 lagu thailah...(kak nisa keturunan melayu thai) kapppppp
Lokasi: Seberang sungai golok


promo kasut NoSe
Lokasi: Sawah umah kak Nisa


makcik ni selamba jer jalan lepas aku setting self timer...uwaaaaaa
Lokasi: Sama di atas

kasut pengantin perempuan...bermulanya satu kehidupan baru
Lokasi: Tangga batu umah pengantin

yeahhh!!! shopping kat sini jugak
Lokasi:  Area Pintu Geng


ni kat dalam pasar siti khadijah..aku tak jumpa Puan siti tue pasalnya kata diorg puan siti tue cuti
Lokasi: Pasar Siti Khadijah

dah penat jalan aku sewa skuter ni nak balik KL..hahahhahaha
Lokasi: Rantau Panjang

P/S: KOrang sorry yer aku masih penat nak becerita tentang pengalaman disana...gembira, suka, duka, seram dan ngeri pun tak terkecualil turut aku alami bersama dayah dan gee di sana...huhuhuhuh jumpa lagi di entry yang lain yer muah!

2 comments:

  1. huuhuhuhuh thanks syafiqah...kami pun suka sangat nak membahayakan diri..untuk moment tersebut

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...