Monday, June 7, 2010

.::DI KELANTAN setiap hari adalah hari ahad::.

Hye u owlsss salam sejahtera and happy Monday morning!! Soryy saya sangat pelik disini..ada kekejutan ingatan suam2 kaki yer disini..kerana saya merasakan tak pernah ada hari isnin, selasa, rabu, khamis atau apa2 sahaja hari yang berkaitan dgn kerja yer disini...sebabnya hari2 yang saya lalui semuanya adalah hari cuti yang sangat memenatkan dgn pelbagai aktiviti dan "hal" yang telah ditimbulkan secara spontan yang membuatkan hari2 kami disini penuh dgn cerita dan pelbagai situasi2 yang kadang2 macam sengallllll!!!

Anyway tak sempat nak upload gambar disini since kepenatan serta bekejar ke sana sini..contohnya macam semalam kami ke pengkalan chepa dan tersesat 4x! dijalan yang sama semata nak cari umah pengantin...then kepengkalan kubor! ke umah pengantin dua...then shoping ke PK Free Tax ZOne..then balik ke rumah tumpangan di Pasir Mas...then malam sekitar jam 11.00 malam ke Wakaf Che Yeh pulokkkk!!! sangat mengujakan tapi kaki aku dah menjerit2 minta dihentikan aktiviti untuk lebih 24 jam terbabit..

Apa-apa pun korang jangan jeles lagi yer, kerana hari ni perjalanan kami bertambah panjang lagi..dan dgr katanya..saya akan dapat menyaksikan permainan wayang kulit pada petang nanti..apa2 pun aku nak ucapkan syabas! kepada semua warga kelantan kerana SEMUA makanan diorg memang tak pernah aku punya lidah ni menipu kata SEDAP!..kerana memang reality nya SEMUA makanan tue SEDAP2 BERLAKE!..okay aku chowwwsss nak sarapan bubyeeeeeeeeee Bismillahirahmanirahim...:)

p/s: Later i dah pergi thai massage aku letak pic okay..:)

3 comments:

  1. wah, waye kulik tu..aku limo tahon dok kelate pon dok rajin tengok nate tu..beh2..tengok mano tu? G bowok ko?...

    **pehe ko ni bahaso kelate?

    ReplyDelete
  2. kawe suko gok gi wakaf tak bai... kawe memang rajin gok gi sana.. dok dengar dikir barat.. ado sekor anak tupa atas jula mok te.. tujuh ekor perot lapar , jale cari make..

    tak ade lah aku mmg suka kesana pasal kat sana ade kuda... aku pernah gi sana untuk buat peper projek tentang kuda ni kat sana... suka lah kat sana

    ReplyDelete
  3. patutnya memang nak ke sana tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kuasa shopping lebih menguasai kami2!!!! hahahahahahha..will come again next time!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...