Sunday, June 6, 2010

.::Sudah sampai!!::.

 Salam semua kawan2 blogger saya dgn ini mengumumkan ketibaan duli yang maha comel lagi cute telah selamat sampai di The Golden Sand Kelantan Darul Naim tepat jam 5.30am tadi...
here are some pic...(sorry yer gambar kurang kualiti sebab tak buat editing since ni laptop pinjam..:p)
Asi dan scooter selaku kenderaan rasmi yang hantar aku ke Greenwood dari Beverly Hills

Yeah! berjaya menyumbat masuk my somsonite

 Sekitar Merapoh jam 12.58am
 
 
 huuhuhuh sempat snap! owner dia pandang slect jer kat aku :p

  
masa untuk meneruskan perjalanan!

sekarang ni tgh bersiap nak cari nasi dagang..pembuka selera untuk hari pertama patik menjejakan kaki di bumi klate nie..so mari kite mulakan pencarian!!! Later i upload nasi dagang yer!..tapi kalau sempat lah..sebabnya kul 9 jap lagi dah nak gerak ke rumah pengantin..hari ni ada 2 rumah pengantin, kena datang awal since nak ke pengkalan kubor..chowsss :)

2 comments:

  1. besut jauh woooo...ni pun macam nak patah kaki dah...dari semalam sampai hari nie tido bape jam je..can speaking like local a little bit already

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...