Tuesday, June 1, 2010

.::The Vampire Diaries::.



Hye...hurmmm ingatkan aku dah nak tido tapi bila tadi terlayan sekejap "The Vampire Diaries" macam cun jugak citer nie..tapi seram gak lah aku tgk sorang2 kat umah besar ni...sejuk lak tue malam ni (tak on kipas pun wei!!! kabus jer atas bukit nie).

Okay "The Vampire Diaries" is an American supernatural–fantasy horror television series developed by Kevin Williamson, based on the book series of the same name by L. J. Smith. The series follows the life of Elena Gilbert (Nina Dobrev), who falls in love with vampire Stefan Salvatore (Paul Wesley). The series also focuses on the lives of Elena's friends and other inhabitants of the fictional town of Mystic Falls, Virginia. The series is a mix of teen drama and the supernatural.
When The Vampire Diaries premiered on The CW Television Network on September 10, 2009, it attracted the largest audience of any series since the network began in 2006.Due to strong ratings, the series was given a full, 22-episode first season on October 21, 2009.The show's first season finale aired on May 13, 2010.
On February 16, 2010, The CW announced that it had renewed the show for a second season, to air in fall 2010.

Genre: Teen drama,Supernatural,Horror
Developed by Series: Kevin Williamson & Julie Plec
Novels: L.J. Smith

Starring:


 Heroin dia si Eleana nama diberi dalam watak citer nie
Nina Dobrev at PaleyFest2010's "The Vampire Diaries" night at the Saban Theatre, Los Angeles, on March 6th, 2010.

Stefan adik Si Damon yang membawa watak vampire yang sopan
Paul Wesley at PaleyFest2010's "The Vampire Diaries" night at the Saban Theatre, Los Angeles, on March 6th, 2010.

Damon yang antagonis abang si Stefan
Ian Somerhalder at Collectormania in Milton Keynes, England.

So ni Bonnie Kawan Si Eleana
Katerina Graham attending Maxim Magazine's 10th Annual Hot 100 Celebration, Santa Monica, CA on May 13, 2009
 
Ni main character table diorg!!

Sapa2 yang rasa rindu ngan citer ala2 twilight tue leh lah layan citer yang genre dia lebih kurang ni...rasa2 korang Paul tue setanding sejambu Robert Pattinson tak?apa2 pun still layannnnnnnnnnnn...dont forget Tuesday Nite 9.30pm-10.30pm at 8TV! nunyte frens muahhhh!zzzzZZZzzz.....

7 comments:

  1. huh..time babak seram tepon abg nangis2.cite mcm tu pun nk seram.

    ReplyDelete
  2. huh...menambah nie...mana ada nangis lah...ngekkk!!!!

    ReplyDelete
  3. to ienafazlyna: Tak apa next week ada lagi, takpun download jer...uhuhuhuhuh macam tak biasa kan

    ReplyDelete
  4. ceh,siap meraung2 lg.piirahh..

    ReplyDelete
  5. haha.. menangis ke..?? bkn i ckp ye.. anonymous yg bgtau.. da u pun duk umah sorg2 nk tgk jgk.. nex week i nk tgk jgk la cite 2..

    ReplyDelete
  6. tgk jangan tak tgk cik nunu..huuhuhhuh cuti2 ni bosan cepatlah naik sem baru...tak tahan otak beku!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...