Thursday, July 22, 2010

.::entry tak ada tajuk kali nie::.

Okay kawan2 ini sebenarnya berlaku pada may ke bulan jun ea..aku pun tak pasti..tapi just nak cakap yang aku sangat2 terharu atas suprise mini besday party kat OU nie...ecah hang memang dah boleh jadi anak murid aku..hahahhahaha
walaupun kek ni comel tapi sedap jugak lah coklat dia..yang penting thanks again to ecah, shaz and kak june...:)
gambar iklan konon2 kat kampung...waklu lah..aku kat kampung nana..ntah ceruk mana dia tercicir kan aku, aku wat2 happy jer masuk celah padi tue amek gambar sendiri...
skrg aku sakit kepala sebab banyak sangat benda nak buat terutama my WP@, study and my DoBby...huhuhuhu buzzzy thats y sempat blogwalking je...tak ada entry baru even banyak benda yang aku buat setiap hari...anyway sorry sangat2 pada sapa2 yang aku tak terblogwalking ke blog korang...peace no war:)

7 comments:

  1. a'ah kan Jim. Waffa pernah gak bff wat surprise camtuh. mmg tharu kan kan ?

    heee :)

    ReplyDelete
  2. huhuuhhuhu waffa tau tak ini percubaan kali ke berapa diorg baru berjaya..selalunya jim pasti akan dapat kantoikan tapi kali nie jim lak yang terkantoi..

    ReplyDelete
  3. siapakah nama org bertudung oren itu?

    ReplyDelete
  4. tudung oren dalam gambar atas yang dgn jim tue ke??? nama dia kak june...:)

    ReplyDelete
  5. yg gmbr last skali tu sapa? utada hikaru ke?:-p

    ReplyDelete
  6. a'a la..gmbr gedik yg laz 2 sape??

    ReplyDelete
  7. jawab sendiri lah yer wahai suami isteri (JMR & NUNU EERA) :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...