Sunday, August 8, 2010

.::CUCI THE MUSICAL 2::.

Okay Selamat Petang ahad semua...semoga kamu semua sihat hendaknya...disini saya dgn hormatnya ingin melangsaikan hutang entry CTM2...huhhuhuuh sorry lah ekkk I penat lah since balik dari IB hari tue sampai umah kul 1 pagi sebab teater tue habis lewat...coz nabil terlebih2 script sendiri...sampai afdlin kata "wei c'tan aku dah lama tunggu kat sini..kul bape nak habis daaaa~~~" wakakakakaka sengal lah diorg nie semua sampai buat lawak bila diorg yang atas stage tgk audience kat bawah gelak diorg pun bantai gelak sama...bengong betull...
okay ni dia aku snap curi celah kepala org dari kiri ~awie,hans,afdlin and nabil~

antara yang turut terhibur dgn mereka adalah bekas PM dan isterinya Datin Jean

sesi bersalam salaman..time ni aku zoom jer dari seat coz malas nak bangun dah ngantuk...hehehehe

Jaclyn and Vee..serta ayah olok2 Vee

yang ni pelakon tambahan kalau2 geng CUCI nak tambah jadi 5 org...nama nya MissAishah Abdullah..nama glam MISHA DOLLAH..call her for any acting offer..includ stunt..

Lastly tuan blog dan MISHA DOLLAH...thanks pada MPM yang sponsor kami malam tue...huuhuuhuhuhu.. okay guys...anyway citer memang giler lawak...

4 comments:

  1. memang...sampai sakit2 dada gelak...budak belakang jim giler terus tgk lakonan diorg...

    ReplyDelete
  2. i rsa klu cik misha dollah 2 yang berlakon mau die pun tergulin2 gelak kt stage 2..

    ReplyDelete
  3. tuelah miss misha tue bukan leh blah cuma malam teu dia yang cover2 pasal sebelah dia mamat hensem

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...