Wednesday, August 4, 2010

.::Miss Jim Dapat 2 tiket free ke Cuci the Musical::.

Salam guys...semalam jim sangat penat di kedai dobi..tetibe this morning my bro called from JB,tanya nak tgk CTM2 ke tak? since ada tiket lebih...wahhahahahaha sukanya...JMR & CIK NUNU...i pun dapat jugak tgk akhirnya..lalalalallalalalala...tak tau nak ajak sapa...si GeeBonk tak ada lak kat sini...jap lagi nak usha member2 lah tanya diorg free tak malam nie...anyway thanks to my Bro & Company!!! Muah!

Nota Kuku:: Nak ajak Encik Razis tapi dia tak ada kat KL laks....hurmmmmm...macam nak ajak ecah jer...:)

4 comments:

  1. pergilah tgk..mmg layan giler..gi sorg2 pon takpe..takpon ajak sy je...:P-p

    ReplyDelete
  2. cik abg: awk xfree ye mlm ni.. kta nk tgk tekken..

    ReplyDelete
  3. uikkksss..cik nunu dah auummmm dah tue...jangan macam2 JMR...cik ecah dah setuju..jap lagi lepas magrib nak pi amek dia...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...