Thursday, August 12, 2010

.::Pertanyaan kepada Semua bloggers::.

Assalammualaikum kepada rakan bloggers...disini Miss Jim ingin meminta jasa baik sekalian bloggers..ada tak sapa2 yang pandai menggunakan software solldworks??Miss Jim nak mintak ajar or tolong buatkan suatu structure yang senang jerrrrrrrrrrrrrrr tapi Miss Jim ni ala2 sengal sket bab2 solid2works nie...ada tak??tolooooooooooooooooongggglah ada....angguk ea angguk tau...:( kalau ada tolong bagitau jim yer... thank you very much yer kawan2...sayang u alll....muah!

6 comments:

  1. la.. saya dh lama meninggalkan zaman ni semua.. lupa dh dik.. tak dapek nak nolong.. sori yer :)

    ReplyDelete
  2. ala bunga yer ke...susah tak benda nie agak2 nya??

    ReplyDelete
  3. salam, moga-moga adelah yg sudi tolong miss kite ni, saya bukan tak nak tolong, memang tak tahu langsung software tu...sori le

    ReplyDelete
  4. nk blaja solidwork ea..engineering gak ke?
    solidwork x ssh sgt la kalo dh phm basic die

    ReplyDelete
  5. huhuhhhu basic pun tak tau..takpe2 miss nk g cr buku solidworks for dummies...

    ReplyDelete
  6. inventor bleh r cket2
    solidwork reti buka ngan tutup jer..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...