Thursday, September 23, 2010

.::Ini Entry Lepas Stress::.

(credit picture to google)

Salam to all bloggers..kepada yang tak nak baca jangan baca yer sebabnya jim buat entry nie just nak lepaskan apa yang didada...okay hari ni dan semalam puas cari sorang lecturer nie..punya lah nak rak cari tapi asyik tak ada jer sampai lah hari nie..lepas tue jim dapat detect jadual mengajar dia then i wait him in front of his class..last2 dia leh buat tak tau jer lepas kami kata nak jumpa dia, siap lepak2 depan kelas sambil borak depan kelas...!@#$%^& tak pasal2 jim dapat dosa dia pun dapat dosa mengumpat..well hari ni jim dapat pengajaran...tak mestinya songkok dikepala tinggi, janggut panjang berinci, tudung labuh sekaki, ilmu didada berbaldi2, nama sesuci nabi, kamu akan dianggap dapat jadi pendidik sejati...kalau tak ada sifat seindah nabi...bukan kata nabi lah...sifat seorg islam yang penuh bersimpati..sampaikan jim pun naik segan dengan satu lecturer cina nie, yang kesian kan kami kerana cari lecturer tersebut tapi tak dilayan...lecturer cina ni pulak yang sibuk nak tinggalkan pesan dari kami untuk sipolan tue..kat sini jer kite dah nampak orang islam sendiri tak mencerminkan peribadi mulia...sekian sahaja sakit hati jim hari ni.

notakuku: pakaian dah mencerminkan islam tapi sifat belum lagi..semoga janganlah kite tergolong dalam golongan hipokrit..

10 comments:

  1. takpe. sabar ye.

    jangan kerana nila setitik, rosak susu satu kompeni. huahaha..

    btw, 1st time dtg sini, header awak sangat sangatlah cantik.. jelessss

    ReplyDelete
  2. hehe dulu pernah gak jumpa lecturer macam ni, berlagak cam hampeh.

    ReplyDelete
  3. terima kasih kepada rubi @ cawan merah dan gen fujita...best lah korang nie..tuelah..tak bermakna lecturer tue semua hebat..dia hanya pandai sesuatu jer..so tak payah lah berlagak..

    ReplyDelete
  4. sabar yer...jgn stress sangat nak dah tak cun...

    ReplyDelete
  5. jap2..t aku forward kt entri ni kt wedsite bmi unikl..tQ

    ReplyDelete
  6. mcm tau je sape.. dugaan 2..ckit je lgi.. byk2 bsabar ye..
    p/s: nmpk u mcm da mkin kurus tdi..

    ReplyDelete
  7. betul tu
    bukan nk mengata ke ape
    tp dorg riak sebenanye dorg tu lecturer
    konon da hebat abes
    xsemestinya belajar tgi
    akhlak die pon tgi
    hukhuk!
    T________T

    ReplyDelete
  8. sokong suke makan...jim bukan apa..jim tau lah lect tue tak pernah kenal and ajar jim sebelum ni pun..so i just want to ask just a little about that subject thats all..yang lawak nya my friend kata "ntah2 jim dia tak tau kot nak guna software tue,so untuk tidak memalukan diri dia, dia malukan kite kat tgkat 4"...huh giler tebal muka semalam...serius serik dah..klu leh tak nak terserempak dia..nampak dari jauh lalu jalan lain...

    ReplyDelete
  9. a person appearance doesn't reflect his/her attitude.true :)

    a person religion doesn't reflect his/her inner self.veryyy true :)

    and being subjective are the only way for us to express ourself..
    bawak bertabah ye miss jim :)

    ReplyDelete
  10. Miss jim dah okay dah...thanks sangat kat semua rakan bloggers yang memujuk hati jim...hehehehhe~~~~ dah tak stress dah hari ni cuti!! yeay!~~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...