Thursday, September 2, 2010

.::Stress Plak Malam2 nie::.

hye guys..actually aku dah nak tido dan cube menidokan diri setelah seharian penat bergelumang dengan nota dan pelbagai nota tepi untuk exam petang tadi dan sambung ke malam untuk paper last esok jam 1 petang... tapi stress study nie leh handle lagi..tapi kalau stress dengan manusia nie yang aku tak leh nak blah ler...bukan kata handle streng pun leh tercabut..
so hari ni aku dah macam kucing kat atas nie..siang stress dengan study malam stress dengan somebody..waaaaa macam kena lah plak ayat tue...terubat sket hati...the reason why i am stress tonite is ada orang tak puas hati sket ngan 1 of my entry...(tapi dah nama url pun missfairladyjim.blogspot.com....apasal lah plak tak puas hati...kalau nak puas hati buat lah blog url nama sendiri..) tapi apa2 pun Miss Jim tak nak blog sebagai medium mencaci mencerca manusia malah mengaibkan orang apa tah lagi diri sendiri..so kalau korang jadi Miss Jim korang buat apa ea...kalau stress sampai terjaga setiap setengah jam..dah penat Miss Jim punya rahang nie asyik terketap jer akibat menahan stress...
Ikut hati nak jer aku terjun laut esok swimming dalam air lelama lumba renang dengan cik lembu (tapi kang nanti batal lak puasa hehehehe) anyway thanks lah kat blogspot..coz tetiba aku dah leh bukak rahang gigi nie..so ni petanda saya dah cool down sket...korang semua kalau stress buat apa ea??
NotaKuku: Hurmmm ni lagi mengurangkan stress aku memalam nie...so kawan2 kalau stress jugak macam jim malam nie..meh baca doa nie sama2 okay..(nota pun tak khatam lagi nie esok exam kul 1 petang...doakan jim yer thanks a lot luv u all!:)

6 comments:

  1. saya kalau stres!! blogwalking!! layan cerita orng lain!! dan bila tgk org lain pun lagi stress dari kita so maknanya!! dalm dunia ni kita tak leh lari dari masalah!! he he

    ReplyDelete
  2. be cool gurl~ let's blogwalking hehe~~ :P .. no sedey2 k. nk raya dh ;) heeee

    ReplyDelete
  3. DgurLinRed: Tuelah..tapi stress jugak secara automatik..org terbabit tue memang suka jim stress kot.

    Ratu Syahadah: Tuelah bila blogwalking jumpa org punya blog yang lawak tak ingat diri gelak hehehehe~~~

    aynway thanks so much to you all...

    ReplyDelete
  4. Saya pernah menaip tentang tekanan, boleh rujuk sini ya:
    Mengurangkan Tekanan

    Kalau anda stress kerana perilaku sesetengah manusia di dunia internet, saya cadang anda rujuk entry berikut:
    Internet Troll

    Apa pun, nasihat saya, jangan peningkan kepala. Ragam manusia memang gila bagai, kalau kita pening kepala pun tak ada makna. Sebab dalam Al-Quran pun ada sebut, manusia memang dijadikan suka berbantah-bantah (surah Al-Kahfi, 54). Jadi, lapangkan dada anda.

    ReplyDelete
  5. u.. story kt i ckit lps abes paper u ptg ni.. sape anony 2.. sbb die wat mcm 2 pun mlibtkan my D jgk.. agk2 nk kne maki dgn i kot.. huh..!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...