Friday, November 12, 2010

.::Lappy masuk ward::.


Salam....to all bloggers hurmmm bosannya bila lappy masuk klinik nie....sedeh sangat...motherboard laptop miss jim dah terbakar tengah tunggu klinik lappy miss jim menukar organ baru beliau...dah almost 2weeks tak ada lappy sendiri..now on pinjam housemate punya lappy kejap2...tapi yer lah lappy orang kan so tak leh lah nak blogwalking sangat...mana yang sempat jer lah...

pada blogger yang sudi nak drop message kat chatbox jim really appreciate you all..thanks sangat2 miss jim janji...if miss jim punya lappy dah kuar ward nanti...miss jim pergi up traffic blog you alll kay.....doakan lappy miss jim sihat semula...sayang korangggggggggggggggggggggg muahh!!

11 comments:

  1. alamak.. masalah besar... sila doakan kesihatan lappy saya.. hehehe

    ReplyDelete
  2. teruk ke sakit tu? ICU ke CCU??:-p

    ReplyDelete
  3. Lizzie: Sama2 Lah berdoa yer hehehe

    JMR: ICU

    Ana: Memang kesian :(

    ReplyDelete
  4. masa utk study.. bkn bw.. huhu.. gudluck 4 laz paper nnti..;)

    ReplyDelete
  5. aku dah masukkan RM14ribu dlm akaun ko.. gi beli laptop baru.. ckup x?
    :P

    ReplyDelete
  6. huahuauauha..heidi kalau 14K bukan kata beli laptop baru baik kawen terus jerrrrrrr...anyway heidi thanks for that 14K i will return it back soon...;p

    ReplyDelete
  7. kalau laptop rosak or xda intenet gua rase macam duduk dalam gua..hehe..semoga lappy cepat sembuh..jangan lupe bagi makan ubat ;)
    JOM BACE ENTRY BARU
    "1.Dr Rozmey idola hatiku"

    "2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

    ReplyDelete
  8. ermmm.. rasanya klau mainboard yg problem baik beli lappy baru jer. sbb harga mainboard selalunya lebih daripada separuh harga baru. melainkan klau dia tukar mainboard 2nd hand. yg lagi teruknya klau dia guna main board yg 2nd hand tapi dia chagred harga baru. pastu pakai x lama kong balik.. dah x pasal2 nak kena beli laptop baru plak.. kan dah 2 kali kluar duit tu. masalah computer ni kalaupun yg masih dalam warranty bukannya boleh siap sehari pun klau dia repair. berminggu2 silap2 berbulan.

    klau kita ni jenis hardcore dalam menggunakan computer ni lebih baik kita ada satu desktop. dan laptop ni kita gunakan bila kita kat luar jer. barulah jangkahayat dia leh tahan lama skit.

    ReplyDelete
  9. KimiCnoL: Betull sangat tue!!

    BUJANG SUSAH: thanks for the advice, jim dah dapat balik lappy dah..buat sementara belum bekerja nie better guna dulu..lepas nie leh lah guna desktop ;)

    ReplyDelete
  10. good post sis
    nak lyn gmbr org kawin klik sini
    18 thun ke bawah pastikan dapat bimbingan dari mak ayah dulu eh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...