Monday, November 29, 2010

.:: Tag Dari Miss Tini ::.



1.pe bende pling penting dlm idop korunk?
http://www.emocutez.comDisebabkan soalannya tanya "Benda" jwpn MissJim adalah handphone yang ada credit, lappy+internet coverage+broadband yang unlimited access serta Myvi kesayangan yang full tank!

2.benda terakhir korunk beli gne duit sendiri?
last malam tadi beli topup guna CIMB clickshttp://www.emocutez.com


3.di mana tempat korunk nak melangsungkan perkahwinan korunk dan tema perkahwinan korunk nnti?
tempat ea...for sure arr tak leh nak mengarut, sebab tempat terdekat dgn umah aku adalah dewan jubli intan jer..tema mesti lah ceria! yeay!http://www.emocutez.com


4.adakah korunk sedang bercinta sekarang?
http://www.emocutez.comPASTINYA IYE!


5.berapa lame korunk akan mencintai kekasih korunk?
http://www.emocutez.comwalawei mesti arr sampai akhirat dowllll...ada ke orang yang tgh bercinta nak jawab bercinta sampai petang jer...^__^


6.dimana korunk slalo jmp kekasih korunk?
biler ea..ni nak Miss Jim jawab secara detail ke apa nie? selalu kul 10pagi weekend lah kami akan jumpa kat mana2 tempat yang teranghttp://www.emocutez.com


7.novel/buku/majalah terakhir korunk beli?
majalah tak da,novel tajuk Sultan Muhammad Al-Fateh, Buku lak membongkar rahsia israel raya
http://www.emocutez.com

8.apakan name penuh korunk
http://www.emocutez.comAzimah Abdul Aziz


9.antara mak n ayh korunk,mne yg korunk lg mesra?
both of them tapi ayah dah tak adahttp://www.emocutez.com

10.namakan orang yg betul2 korunk nk jmp dlm idop
http://www.emocutez.comMR RAZIS


11.adakah korunk bsuh bju sndri?
TAK! Mesin yang basuh kan, sidai+lipat+susun jer sendirihttp://www.emocutez.com

12.di mana tempat yg korunk btol2 nk g
MALDIVE!!!pleaseeeeeeee....http://www.emocutez.com

13.plih slah satu,peluk atau cium
nak dua dua!!http://www.emocutez.com

14.beritahu 3 perkara tentang org yg tag korunk
blog dia buat Miss Jim rasa macam nak makan gula2
Tulisan hearder dia cantique
dia tag saya, terima kasih.. nanti tag la lagi erkhttp://www.emocutez.com



15.lima benda korunk sgt syg dlm idop korunk
alah dah jawab dah tadi kat atas soalan pertama tadi
http://www.emocutez.com


16.lima lagu korunk suke n slalo dgr
Best I Ever Had - Vertical Horizon
Hanyut - Faizal Tahir
Karna Cinta - Anuar Zain
Love Story - Taylor Swift
http://www.emocutez.comThanks Allah - Maher Zain


17.bile tarikh lahir korunk n korunk smbut besday kt mana thn lps?
13 May 1986, sambut kat Secret Recipe Danga Bay JBhttp://www.emocutez.com


18.lima org blogger korunk nak tag:

4 comments:

  1. menarik. thanks tag miza :)
    nanti miza siapkan entry okay :)

    ReplyDelete
  2. huuhuhhuuh cepat betol feedback miza nie, okay miza u r most welcome~~~~

    ReplyDelete
  3. hahah.naseb aku baru balik exam. kalau baru nak pegi, mungkin balas komen kat sini dgn nada marah. hahah

    ReplyDelete
  4. jangan marah2..nanti cepat tua hehehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...