Friday, February 4, 2011

.:: Misi Mesin Jahit Brother XL2630 ::.

huhuhuhu...dah kat seminggu aku survey mesin jahit...akhirnya aku jumpa apa yang aku nak...anyway mesin jahit ni untuk kegunaan rumah...means yang biasa2 jer..bukan yang high speed lah kiranya nie...kalau nak yang high speed mana lah aku mampu lagi...yang nie pun dah kat lapan ratus, harga dia RM799..hope LSN akan adakan lagi jualan murah2...sedey giler..masa LSN buat promo..harga dia RM600 jer...beza RM199 tue...hurmmm tak apa..benda2 nie kena bawak bersabar...huwaaaaaaaaaaaaaa...banyak kerja menjahit aku tak siap, sebab nak harapkan mesin jahit kecik aku tue yang setiap sejam kena berhenti bagi rehat minum2 dulu2 lah bilalah kerja2 aku nak siap...jawabnya nak siapakn sehelai baju pun makan masa sebulan baru sepasang yang siap..hope dapat kumpul duit dengan cepat nak beli menatang berjarum nih!

p/s: Adda hope kau punya tender berjaya, leh lah invest kat butik kokak aku nie...heheheheheh luv u and pray for your success too muah!

5 comments:

  1. best nya dpt belajar menjahit..hehe

    one day saya nak belajar jugak lah..minat dah ada masa je belum ada lagi ni ! hehe

    ReplyDelete
  2. tue lah..miss jim amek sijil terus senang...dari A-Z di ajar

    ReplyDelete
  3. mesti ko dah terer gile menjahit ni kan jim..bila nak bkk kedai jahit nih..?

    ReplyDelete
  4. kedai jahit bukak malam and weekend jer, siang kerja lain lak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...