Wednesday, January 26, 2011

.:: Kesibukkan Melampau ::.

Assalam..........guys sorry sangat2..really buzzy...tak sempat sangat nak update blog and jalan2 siar2 kat blog @ rumah korang..miss jim hari2 ada homework, n esoknya kena hantar dan akan dapat kerja baru lagi..benda nie akan berakhir pada bulan 4...anyway hope raya cina nanti miss jim dapatlah berkesempatan jalan2 ke tempat korang..:)

...semalam kan...kan..hurmm miss jim so sad semalam...tapi tak apa ....pokoknya??? PISANGgggggggggggg..
anyway thanks kat korng yang buatkan miss jim happy semula..okaylah miss jim nak tido esok 6.30am dah nak pergi school of fashion...so wink***wink*** semua...miss jim sayang korang lebey! Muah!

2 comments:

  1. amik fesyen lak ke? wat kan baju raya aku nnt la..

    ReplyDelete
  2. yup amek fesyen plak..wahahahha...tak belajar pun buat baju lelaki, ni belajar buat baju perempuan jer

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...