Saturday, February 12, 2011

.:: Rude Girl in my Fashion&Design Class ::.

huh....hari nie memang hati panas sampai ke petang...tak pulak hujan ditengahari bagi sejuk sket dalam hati nie....so blog ni lah tempat miss jim nak mengamuk wahahahhahah....okay skang citernya macam nie...kat kelas  miss jim skrg nie ada lah sorang budak pempuan nie...umur baru 19 tahun...so miss jim tgk dia ni macam pendiam n baik lah 1st impression...so miss jim pun baik jugak lah ngan dia...tapi ada satu hari tue dia mintak miss jim tolong dia hantar balik rumah...so miss jim tolong lah dia..okay 1st time dia naik kereta miss jim dia duduk belakang..sebab ada sorang lagi budak nak tumpang jugak...so yang sorang lagi tue duduk lah depan...so miss jim tak kisah lagi lah...even miss jim terpaksa pusing jauh untuk balik rumah sendiri yang memakan masa about 45minutes...okay settle hari yang tersebut...so next dia mintak tolong hantar lagi...kali nie dia je yang nak mintak tolong hantar..yang sorang lagi dah balik sendiri dah...jadi miss jim pun kemas2 lah dalam kereta..yerlah orang nak tumpang kan...kereta kena lah kemas suapaya orang selesa...and what i'm shock is...dia leh selamber jer duduk belakang macam miss jim lak driver dia! perghhhh hati panas jer...miss jim apa lagi bawak jer kereta laju2 bagi dia cuak...bengang giler kot dalam hati masa tue..tapi muka control ayuweeee...(muntah!) miss relax jer wat macam tak ada apa2...dah lah masa tue tengah memang tak ada mood...so miss jim makan dalam lagi lah jawabnya...then hari nie macam best jer kan budak tue siap sms mintak miss jim sms kan semua info untuk jawapan assignment yang sepatutnya kiteorg kena hantar hari isnin nie...pergggggggggggghhhhhh ini lagi satu melampau!!!...

p/s:: susah skrg nie..bila baik sangat ngan orang mula lah amek kesempatan kat kite sedey lagi miss jim...*_*

3 comments:

  1. leh wat partime driver lak ni jim..:-p

    ReplyDelete
  2. haha..ada gak org cmtu.. dah la minx tlong.. selamber dok blakang.. len kali kn, letak meter tau lam kete.. bler dia nk turun, charge la lebih2.. hahaha!

    ReplyDelete
  3. JMR: tuelah pasal skrg nie graduan kena serba boleh,8pagi-5petang engineer, 5ptg-8mlm driver, 9mlm- 12tghmlm tukang jahit....wahahahha kaya kaya kaya

    Nasri: a'ah lah nas! great idea! jim akan modify sket meter myvi tue...stylo arrr!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...