Sunday, February 13, 2011

.:: order terus DCP - J125C! ::.


Salam 1 Malaysia!..huhuhuhu sejak dua menjak miss jim asyik kena buat kerja2 sketching, drawing and cari asal usul fashion dan bagai...yang memaksa Miss Jim mem"print" kertas kerja yang banyak...membuatkan Miss Jim terus berfikir adalah lebih jimat jika Miss Jim membeli terus printer daripada asyik print kat CC...nak2 print yang warna atas kertas gloss dan macam2 lagi yang nak di print...anyway petang semalam lepas survey skrin kedai2 elektronik sekitar area rumah Miss Jim..akhirnya Miss jim buat keputusan nak beli printer brand Borthers nie...ntah elok ke tak Miss Jim belum try test uji lagi...harga nya pada asalnya RM380! itu kedai ketiga Miss Jim survey..last2 Miss Jim pergi survey kedai lain dapat lak harga lebih rendah RM288 sahaja!..huh! nak untung pun jangan lah tinggi2 sangat...nasib tak ter"order" ngan taukey yang 1st tue..but Miss Jim kena wait hingga hari Selasa nie..sebab printer tue tak ada stock kat store dia...tapi..kertas kerja yang sekarang nie yang kena hantar hari isnin nie...still kena print kat CC...(ewah kau jim....laju jer taip entry baru...kertas kerja ko dah siap belum?????????!!!!) huh...

P/S: tadi pergi custom made tudung untuk match dengan baju koleksi JIM's Cupboard...tak sabarnya...^_^

4 comments:

  1. dah beli printer baru tu, jangan lupa tambah skali modified ink.. tabung ink yg kt luar tu.. around 160.. boley print beratus2 colour saiz a4... lagi jimat xyah beli catridge ink ori.. huu~

    ReplyDelete
  2. nasri: brand brother tak perlu modified...dia dah siap2 design mcm tue...yeay!

    ReplyDelete
  3. wow..mmg beza jauh harga..mmg rzki btol..:)

    ReplyDelete
  4. miss jim.. tkut xpasan kat chatbox tu.. link blog dah tukar ea.. g kt link baru.. http://nasrinasir.com TQ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...