Tuesday, February 15, 2011

.:: | Get My JUKI |::.

Hye guyssssssssssssssssssss!!! Miss Jim hari ni happy sangat sebabnya mesin jahit dan printer miss jim dah sampai!! so tadi miss jim dah try dah mesin jahit tue..so far best lah hehehe..leh lah miss jim start buat idea2 menjahit miss jim dengan lebih cepat lagi...printer miss jim lum bukak pun lagi seal dia jadi jap lagi siapkan paper work miss jim then miss jim nak try print lah...anyway hari ni memang penat sebab pagi2 dah kena pergi masjid sambut maulidurasul nabi junjungan kite s.a.w...best dengar ceramah hari nie..banyak penambahan input sedia ada... so apa pula cerita sambutan majlis maulidurasul kawan2 ditempat lain kan?? Apa2 pun miss jim rasa sangat bersyukur hari nie atas segala nikmat dan rahmat Allah, dan diharapkan musibah2 yang Miss Jim lalui minggu lepas adalah satu hikmah yang kite tak sedar sebenarnya..last but not least SELAMAT MENYAMBUT MAULIDURASUL serta sama2 lah kite menjadi orang yang terbaik dari contoh yang MAHA TERBAIK amin ya Allah ^_^

6 comments:

  1. slm maulidur rasul miss jim...blhlah mama tempah jahit baju ngan miss jim nanti ek..

    ReplyDelete
  2. semangat baru dh sampai nampaknya..

    ReplyDelete
  3. wahhh ni mak mertuaa & menantu rajin mengomen...hehehehehe...

    Mama:: insyallah boleh mama ^_^
    JMR:: semangat nk siapkan baju ni *_*

    ReplyDelete
  4. Salam Maulidur Rasul
    ^___^
    mari la kite sma2 banyak2 kn berselwat...

    ReplyDelete
  5. fuhh!....minat jahit ke?? best2.. boleh tmpah lpas ni..:)

    ReplyDelete
  6. wahhh nk tempah baju rayaaaa :)
    suka tgk org yg pandai jahit ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...