Thursday, April 14, 2011

::|Bila dah banyak pilihan|::

Assalammualaikum semua!

....hye guys...sorry sangat sebab lama sangat dah tak berupdate blog usang aku nie...
hari ni nak citer apa ea....hurmmm citernya pasal bila orang panggil kerja banyak sangat
sampai diri sendiri tak tau nak buat pilihan...coz yang offer semuanya pun yang terbaik
so bila orang kata pilih lah yang terbaik...i just cant think of it...skrg memang amat blurr
orang lain blur tak dapat kerja tapi aku blur tak tau nak pilih kerja mana satu...apa2 pun
aku nak ucapkan ribuan terima kasih untuk semua follower and visitor yang rajin singgah 
sini even aku tak jenguk sini...untuk yang baru follow aku..please tinggalkan link korang 
untuk aku follow blog korang yang cool tu okay...love you all!~~~ bye muah!

4 comments:

  1. slm..akhirnya siap jugak entry baru yg mama tunggu nih..mama tak masak ari nilah!!..bz memanjang miss jim ni ek?..miss u, miss myvi..
    hikk...hikk

    ReplyDelete
  2. huuhuhhuuh...thanks mama, busy kerja nampaknya sedang ligat mengumpul danna untuk adik kepada myvi...cik nunu apa khabar mama?

    ReplyDelete
  3. sejak keje baru ni..bz memanjang juga..wah3x apa jenis adik myvi yg nak diehem..ehem tu?..kadang2 entry 2,tiga ari baru buat..hikk..hikk, mcm miss jim juga cik nunu tu...

    ReplyDelete
  4. huuhhuhuuh adik myvi tak tau lagi akan diupdatekan nanti ke sini jika dia dilahirkan hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...