Thursday, April 14, 2011

::|Samsung Galaxy S vs BlackBerry Torch 9800|::

Samsung Galaxy S
     
BlackBerry Torch 9800

Hye guys! I 'm here again....korang semua pernah guna smart phone tak? kalau pernah leh tak bagi Miss sedikit pendapat coz Miss Jim tengah rambang mata...tak tau nak beli yang mana satu...either Samsung Galaxy ke atau BB Torch 9800 yang better...yang lebih friendly user, harga market pun Miss Jim tak tau, any idea?....korang please ea...need you all punya suggestion...love ya~~~ muah!

12 comments:

  1. samsung galaxy s
    -nipis
    -android
    -skrin lg clear

    blakberry
    -mcm blackberry yang lain..
    - ada bbm..

    ReplyDelete
  2. hye anony, thanks for the info...akan dipertimbangkan nak angkat samsung hehehe :)

    ReplyDelete
  3. hurmmm kena tahu u beli hp utk apa??then u know which one suitalble for u..

    ReplyDelete
  4. untuk kerja especially bila boss mintak email immediately...tu yang paling tak suka bila kite ada kat luar then terpaksa bergegas nak balik office on laptop lah bagai

    ReplyDelete
  5. blacberry:
    utk email2..
    bbm..
    fb dsb..

    samsung galaxy:
    utk yg suka main2 phone nie, better samsung galaxy sebab pkai android.. mcm2 ada dlm android store..byk gler application..

    utk kje dan byk contact org, bb seswai.. untuk keseronokan, samsung.. =)

    ReplyDelete
  6. wahahhahahahah...dua2 pun banyak jer nak buat...:) kerja bila boss suh...entertainment bila boss tak ada hahahhaha

    ReplyDelete
  7. so beli both!!!

    ReplyDelete
  8. setelah try yang samsung malam tadi....ternyata saya mahukan BB hehehhehe...time kasih pada semua yang membantu :)

    ReplyDelete
  9. dah beli jgn lupa bagi bb pin..

    ReplyDelete
  10. blogtilldrop: 2lah pasal

    Anony: wahahahahha

    ReplyDelete
  11. mksdnya xnk bagi la tu kan!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...