Sunday, June 5, 2011

::| Pecah Panggung!|::

Assalammualaikum semua...korang tgk tajuk jer mesti dah leh agak kan aku pergi tgk wayang....anyway bukan takat tgk wayang jer...tapi tgk 3 wayang secara berterusan...hahahahaha...sorang2 plak tue...enjoy jer kerja aku nie kan ..taklah saja jer nak hilangkan bosan...so 1st movie aku pilih Nur Kasih...memang sangat touching especially yang time mamat tue kena belasah sebab nak selamatkan ustaz tue...
Next lepas habis Nur Kasih kul 2.30pm.....aku sambung Kungfu Panda 2 kul 2.50pm...lepas tgk sedih2 kite layan kepala kartun plak...lawak betul si panda yang kuat makan tapi pandai mencari helah untuk mempertahankan keadilan ni...memang sempoi...

 
Lastly, aku amek science fiction punya citer...iaitu x-men 1st Class!...memang 1st class...and nak citer sket yang masa tgh tgk citer nie..aku tak tgk sorang tapi tetibe jer ada mahkluk bernama "bf saya" duduk kat sebelah saya dengan selamber nya...sangatlah terharu...sebabnya dia sepatutnya busy bersama bintang2 kecilnya...tapi sempat mencuri masa untuk ke panggung membuat suprise...laalalalalalala (***bahagia jap)...

Actually aku nak letak gambar2 tiket aku tue semua tapi masalahnya cable camera tinggal lak kat laci meja office...so later jer lah aku upload ek...apa2 pun aku dah plan nak tgk 3wayang straight lagi akhir bulan nie iaitu Transformer---> Puss & Boot ---> anddddd KL Gangster or Blitz kot....huhuuhuhuhu...hope kali ni tak ada suprise terkejut mengejut dikejut lagi bubye...muah!

*curious betul lah aku lately nie ramai lak aku jumpa pompuan couple ngan pompuan...meluat pun ada....sedih betoollll...sob...sob...sob.. 

^thanks for reading this yea!^

4 comments:

  1. wah banyaknya masa..3 movie berterusan..ni yg buat mama jeles ni..he 2x..bole belanja mama len kali ek..

    ReplyDelete
  2. Mama:: huhuuh insyallah if mama ada sini leh teman jim sama2 tengok...:)

    Ceritasekupang:: best tapi intro dia panjang huhuhu hampir nak suh di FW kan jer :p

    ReplyDelete
  3. sayer dah tengok nur kasih n kungfu panda 2.....x men x sempat tengok lagi n x sempat tgk kot...hahahha....xperla....nak tgk transformer lak lah nanti ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...