Saturday, November 5, 2011

No Smoking Campaign



Alrite pagi-pagi dah bangun nak cari idea untuk buat poster for No Smoking campaign kat office...objective kami bukan nak bagi diorg sihat dengan tak benarkan smoking dalam kawasan premis tapi masalah kami adalah, kawasan kerja kami adalah berisiko tinggi sama seperti industry petrochemical...tapi pekerja masih tak sedar tentang bahaya ni...so terpaksalah aku pulak yang diberi tugas macam mana nak educate diorg jangan merokok didalam permis...ke kena pakai tagline "Dilarang merokok didalam kawsan syarikat kecuali ditempat merokok atau diluar syarikat" or "Merokok lah anda sepuasnya diluar syarikat"....adoiiii sakit kepala...hari selasa dah nak kena submit...kawan2 tolonglah....pleaseeee :(

2 comments:

  1. merokok membahayakan kesihatan.... tapi org sebelah akak ni larang x mau dengar... letih berletiaq...:)

    ReplyDelete
  2. hhuhuhu kak biasa lah tue...benda yang dilarang tue lah yang org paling suka buat..~~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...