Tuesday, May 8, 2012

8 May 2012

Selasa yang indah...so nice bila boss seminggu tak ada..hahahahah, I did 5s at my office..habis banyak barang di"scrap"kan...so terhasilah office yang kemas dan bersih!...saya suka itu! sebab bersih itu indah! tapi tak tau lah kalau orang tak suka kan kebersihan dan keindahan..anyway tgh tunggu si dia fetch me for dinner..nak singgah somewhere to buy Lady Nunu punya wedding present..

Nothing to say more..just nak update entry jer..okay guys..I kuar dulul..he is on his way :) bubye assalam.

*hari ni birthday my niece yang ke 8 tahun..huuhuhuh dah besar dah dia

2 comments:

  1. ehem..rajinnya dia..tak sabar nak jumpa ank mama yg satu lagi ni..hik2x..
    `hepi bezday buat ank buah yg ke8`..

    ReplyDelete
  2. kena rajin mama since...ada orang buat office kami jadi sarang tikus...
    huuhhuhuhuh mama dah siap siaga ke semua persiapan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...