Wednesday, May 9, 2012

Wordless Wednesday!

 Okay I saja jer nak mengentrykan Lady Nunu punya wedding invitation...

okay study jalan nak ke lokasi kejadian kawen2 ni akan berlaku....hurmmm mama ada special gift tak?

9 comments:

  1. xsbar nk tggu adiah i.. hehe.. ala u.. klu cri jj tu cnfirm xsesat la.. cma tkut blik nnti je u xjmp jln kuar sbb nmpk jj n gm tu je..
    jgn lupe bwk duet lebih utk shoppin ye.. ;)

    ReplyDelete
  2. I datang ngan Cik Biena...kami dah plan nak gonjeng2 malam lepas balik dari wed u wahahahha
    safwan dan razis sangat jeles kan kami...

    ReplyDelete
  3. eh..eh...eh....ada pulak yang tegur gambar dia wahahahahahahhaah...anyway selamat pengantin baru 2bulan...kira baru ke? baru jugak lah...

    ReplyDelete
  4. Kita jumpa di sanaa..di sanaaa..di sanaaaaaa

    Itupun klu jumpaaa kan jim!

    ReplyDelete
  5. wahhhh mak pun pergi jugak...mak bawak hero2 mak jugak tak?

    ReplyDelete
  6. kite pun pegi juge.. tak nampak dia pun...

    ReplyDelete
  7. thank sayang sudi hadir..mama pun dpt adiah jugak..terharu sgt jim sudi hadir..biarpun jauh..lepas ni rombongan cik kiah dtg ke JB pulak tau..ha2x..dah terbau nasi minyak org JB tu... ..hikk2x..

    ReplyDelete
  8. Pondok usang: Miss jim menyorok jer...hhuhuhuuh dari awal majlis kite jadi pemerhati jer kikikiki

    mama: iyer jer mama ni dah bau... memang lah kite tadi makan nasi minyak kat mamak mama...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...