Sunday, June 16, 2013

Kelisa for sale 2013

Salam Ahad pada semua yang sedang tersesat ke blog jim nie...maybe korang tgh google "Kelisa for sale!" tetibe kuar blog nie kan...actually kelisa ni bukan jim punya, my friend punya, dia nak tumpang iklan jer kat sini...okay jangan citer banyak jom tgk kelisa yang nak dijual nie:






Leather seat dia dah ada kulapuk dah..
 
Okay reason owner jual kereta ni pasal anak dia dah migrate ke Ausie bulan lepas, so dia dah tak perlukan kereta ni lagi, condition okay, transmission manual yer, kereta tahun bila tak ingat lah, so pada sesapa yang sedang berminat nak jd owner baru kelisa nie boleh leave ur email here or call sendiri owner dia Mr.Tan (017-7789168) and mention dapat no phone ni kat my blog kay, takut dia terperanjat pulakkkss teheeee..ooppss lupa nak bagitau, kereta ni ada kat Pasir Gudang Johor okay :) Thanks guy! Muah!

7 comments:

  1. dulu memang minat sangat Kelisa. pernah gak berangan nak pakai kelisa tapi alih-alih g beli saga fl :D

    ReplyDelete
  2. Hye umi,

    Huhu tu lah kelisa sng parking....:p

    Thnk you umi sudi parking comment kat sini...:)

    ReplyDelete
  3. rindu kt BGL i.. huhu..
    mna mhilang cik kak? bile nk dtg tgk bby dayyan?

    ReplyDelete
  4. puan nunu: really busy, i tgh study ni esok eaxam LOL! td petang wat inspection kt skypark subang, rasa mcm dah dekat ngn klang, tp memandangkn i bukan driver i cannot give the command to the steering...kisskn baby dayyan untuk i k..:)

    ReplyDelete
  5. Miss Jim , keretanya masih ada lagi ke ???

    ReplyDelete
  6. Cik, Rosa,

    Ada lagi rasa nya, berminat ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...