Monday, September 16, 2013

.:Kayu:.

Assalammualaikum,

Selamat Hari Malaysia untuk semua...actually aku hampir saja terlupa yang aku ada blog nie (kah! ko mmg dh contaminated dgn aluminum + florida Jim!) ..okay cer tgk tajuk.."Kayu" (tajuk je dah kayu, sure penulisan ko pun kayu jim :p). Apa2 lah korang nak fikir, aku just terpanggil untuk kuar kan entry ni bcz, lately my classmate said "Jim! ko ni apa kayu sangat!" (walawei! kalau org lain dah bagi makan kayu dah kan kat si pemilik mulut botol kicap tu)..xpe aku rilek jer, sebab aku cam blurr sket lah, otak aku laju2 digest dan start process apakah yang dimaksudkan oleh pihak2 yang un-kayu ini (kata kawww!) ...selepas beberapa minit berlalu aku terus mengayu kan diri...(sah! aku mmg kayu.) yes aku dah dapat sebab pertama..tetapi masih belum sampai ke tujuan sebenar mereka.. ;p

So selepas class melabuh kan muka surat akhir barulah aku tau yang diorg maksudkan kayu adalah...aku ni tak makan kutuk! (kah! mmg la dowlll dah aku makan makanan halal je) Kutuk ni tak ada dalam menu book kot...ada korang pernah dengar menu Nasi Kutuk, Air Maki??? tak ada kan...jadi faham lah aku selain dari aku ni jenis muka tak ada perasaan...(eh bukan perasaan ada kat hati jer ke...lantakkk) aku jugak dikatakan tak ada perasaan melihat kekacakan KECUALI football player kah!

Okay korang rasa aku kayu ke? (ada aku kisah?) kadang2 kite menjadi kayu sebab kite lambat berfikir tindakan apakah yang paling sesuai utk kite lakukan ketika kejadian2 dibawah umur seperti aku nie (kih!) berlaku. No matter what, being yourself sometime will hurt others..but I am a poor pretender, any special class for that?


okay aku pun tak tau nape aku up gmbr Rozaimi ;p

Okaylah guys, thanks for reading, dan tahniah kepada penjaring terbanyak PestaBola Merdeka 2013! keep improve! sorry Nazmi later aku up gambar ko plak yer :p

2 comments:

  1. ehem..lamanya mama tak dtg sini..rindu kat miss jim..dayyan buat mama semakin mem`bzzz`..hu2..blog mama pun dah bersawang2..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...